POSTKORT FRA BALI...

I´LL BE BACK // EMERGENCY CALLS ONLY ..

BAAAAAAAAH hele familien er lagt ned af madforgiftning, sjovt nok kun næsten mig der ikke er.. Hvilket man jo så kan takke vor herre for, da jeg vitterligt ikke aner, hvem der skulle ha´taget sig af Bella, da hun kastede op mm. ud over hele værelset. Jeg lyver ikke når jeg siger, at der ikke var én ren spot tilbage på vores hotelværelse da vi stod op i morges. Vi havde ikke ét håndklæde, ikke én morgenkåbe, ikke en rulle toiletpapir tilbage der kunne bruges til noget som helst.

Jeg var så ‘flov’ da rengøringspersonalet rykkede ind kl 10.00 præcis, for at skrubbe hele bulen ned. Det var virkelig en katastrofe. Jeg undskyldte mange gange over for ham den unge fyr, der skulle rydde vores ‘making a murderer op. Han havde godt nok trukket nitten må man sige ; (

Vi havde ellers de bedste planer for i dag, og havde lejet en chauffør og en bus med plads til 12 personer, der skulle sætte kurs mod noget der hedder Sunday Beach Club, der ca ligger 1 times kørsel herfra vores hotel TS SUITES. Det skulle være det mest fantastiske sted, og vi har fået det anbefalet det af flere af vores venner, men er bare aldrig selv kommet derhen. Så vi prøver at gentage succesen igen imorgen. Send lige god karma vores vej, vi har virkelig brug for det.

Men her er altså ingen problemer med nogen vulkan, så man kan sagtens rejse herhen, de har brug for turismen, denne skønne lille ø ❤️

XX
R

1 kommentar

  • Ace

    eeej hvor trist! God bedring til jer alle!
    Stakkels rengøringsmand 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA BALI...