DEN PEFEKTE DENIMJAKKE MED FRYNSER...

FIK JEG VIST JER??

dsc_2104

MINE FINE BILLEDER FRA MIT N’AGE FOTOSHOOT for Jer der ikke har set dem på Facebook, her får i lige nogle af dem, for der findes maaaange flere 🙂

Billederne er helt uredigeret – derfor vil I også kunne se, min åndssvage plump, som jeg ævlede om I mit tidligere indlæg (HER)… Men det er jo småting, når man har fået så fine billeder ud af det, som de her er blevet❤️
dsc_2291dsc_2315 dsc_2323 img_8699 dsc_2206 dsc_2220 dsc_2232 dsc_2377 dsc_2385

Farve & Klip: THE CHAIR
Vipper: THE POWDERROOM
MAKE-UP: ANNE STAUNSAGER
FOTO: SISSE LANGFELDT
PR: IMPRESSION PR
FOR: N’AGE

dsc_2405

Da jeg fyldte 35 år, den 11 Juli i år, der tænkte jeg – ‘Okay, nu er du snart 40 så der røg den chance for at gøre noget cool!! Hold nu kæft sikke en gang fis. 35 har været mit bedste år so far… at blive ældre stinker slet ikke, for jeg hviler så meget mere i mig selv – og det er sgu en rar følelse endelig at føle, man passer i sit eget skind.

Jeg kan kun anbefale at se frem til at blive ældre. Godt nok bliver huden mere slap, men hvad er det, når man har det sjovt mens den trækker mod jorden 😂

Så jeg er sgu pretty proud af det her fotoshoot 💕

XX

R

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PEFEKTE DENIMJAKKE MED FRYNSER...