SELVOM MAN ER EN GAMMEL KRAGE...

DE PERFEKTE SKO // BLUE VELVET..

ASKEPOT KUNNE IKKE HA´GJORT DET BEDRE jeg var i ILLUM igår, da jeg skulle købe Havianas til Bella. Ja, man tror det er løgn, men du kan faktisk ikke drive str. 33/34 op nogle steder i Singapore – og så i Asien hvor de har dværge fødder ; )

Jeg vandrer rundt for at finde et sted, hvor de sælger de små forbandet klipklappere… Noget jeg har været så træt af de sidste par mdr. Bella har haft 3 par den seneste tid. Det ene par blev for lille. Par nummer 2. glemte hun på en Ø i Sydfrankrig, hvor vi sejlede til. Nummer 3 glemte hun da vi var på cruise FØRSTE DAG!!!! I kid U not. Og efter der, er det som om den str. bare er gået under jorden. Grrrrr!!

Jeg skulle lige igennem sko afd. for at komme til sports afd. – og der blev jeg forelsket med det samme. DAMN gaaaaarllll…  Jeg har længe været vilde med disse sko, og dette mærke, som jeg på ingen måde kan udtale ‘Gianvito Rossi’. Jeg var så heldig jeg fik 10% i turistrabat. 600kr tilbage i TAXFREE og i dag da jeg står op, er der kommet en mail om at ILLUM giver 20% på ALLE sko denne weekend. Så hvis du står og er forelsket i et par sko, så er det nu du skal slå til, da det kun er til på søndag det varer.

Jeg er SÅ glad for dem, og regner med, jeg skal have dem på, på lørdag når jeg skal til min veninde Louise´s 35 års fødselsdag. Party ON! Håber ikke jeg får vabler ; )

Shop til you drop♥

3 kommentarer

 • Sara

  Hvor er de bare flotte de sko! 😍

  Ift. udtale af navnet på brands, så er youtube din ven – denne video skulle vist hjælpe mht. Gianvito. 😄https://www.youtube.com/watch?v=L2Y2WFQTcrg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Er “turistrabat” = taxfree? Og kunne du måske skrive et indlæg om, hvordan taxfree fungerer for os, som lige er flyttet ud af EU (så vi også kan købe lækre sko med rabat)? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg skal nok lave et indlæg om SHOPPPPPPIIIIINNNNNG ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELVOM MAN ER EN GAMMEL KRAGE...