OVER SKYERNE (IGEN)..

16 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER..

giphy-4

WHAT TO DO WHAT TO DO da jeg landede igår, begyndte det at regne, og det har regnet og tordnet hele natten, som om der var krig deroppe. Noget der faktisk ikke er så typisk. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er tilbage i løvebyen at himlen åbner sig. HA! Men det er jo så passende vi kan lave en “Ting du kan lave når det regner” ..

///

Du kan tænke over, hvorfor du ikke drak noget mere alkohol på flyveren, når nu du alligevel har det som om, du har har tømt hele minibaren på et hotel. Damn you jetlag, du føles som tømmermænd!!

Du kan gå 5 km for at få kroppen lidt i gang (også selvom det regner) og så blive fundstændigt chokeret over varmen på 33 grader – kontra 9 i DK, og så det at mens du har været væk i 10 dage, er der kommet julepynt op alle steder!! Baaaaah. Merry Christmas i Oktober!!!

Du kan blive under dynen og se Michael McIntyre, så du er klar til når han kommer til Singapore i Nov. Yaaay.

Du kan pakke din kuffert ud……..

Du kan lade være med at pakke din kuffert ud, og bare smide det hele til vask, selvom det hele er rent. Out of sight out of mind 🙂

Du kan spise 5 P-tærter og få enormt meget kvalme, da din krop er på dansk tid, og lige nu er klokken 6.00 om morgenen i Dannevang, og din krop har aldrig fået P-tærter til morgenmad, og har fået et kæmpe chok og gået i sukker krampe!

Tænke over, hvorfor ens tis altid skal stinke så meget af asparges, bare fordi man har spist en lille salat til frokost, med 2 stykker asparges i… Pyyyyyh🙈

Du kan glæde dig over, at din exkæreste er blevet rigtig tyk og hans nye kone ligeså, for du har stalket dem på facebook (igeeeen)… Muhhhaaaahaaaahaaaa ; )

Du kan tænke over hvorfor du lige har købt bind med Hello Kitty på, når du tydeligvis hader den kat, men så alligevel ikke kunne stå for den – og lige glemte at se der stod på pakken ‘Scented‘ så nu er du ikke bare ejer, af Hello Kitty bind, men nu også med duft.!

Du kan tænke over, hvorfor du har købt så meget slik da du var i DK, så du havde 13 kg i din håndbagage, for nu bliver du jo nødt til at spise det, og det bliver du nok ikke glad for i længden. Seriøst. Man kan bare ikke sende mig i TaxFree shoppen, det er som om, jeg tror, jeg aldrig ser slik igen. ‘Hej Hej’ tandlæge og Karius & Baktus.

Du kan glæde dig over du har tabt dig 900 gram, så nu kan du endelig passe de jeans der var for stramme. Dog har du ikke vejet dig efter du er kommet tilbage til Singapore, så du har nok taget dem på igen af alt det slik. Baaaaaah!

Du kan glæde dig over, du har købt de smukkeste sko, selvom du fik vabler af at have dem på i lørdags, selv med 5 vabelplastrer. Auuuch. Men smukke er de!

Du kan undre dig over at Kim Wall´s hovede og ben er fundet, og det tyder at der ingen skade er på hendes hovede, selvom Madsen har sagt hun fik lågen i hovedet. Hvad kan grunden være til, han har sagt det?

Du kan glæde dig over at du har en ranking på 4.83 på UBER og ikke 0.02 som din kæreste mente du havde, grundet dit temperament, så, så slemt var det slet ikke ; )

Glæde dig over at du er hjemme ved din yndlings mini me, der hele dagen igår og idag har fortalt dig, hvor meget hun har savnet dig og krammet dig uden du skulle betale for det – bare rolig det går over næste uge, men lige nu føler jeg bare det… Awwwwww ♥

Så kan du til sidst freaking hade dit jetlag, som bare stinker MAX, men se frem til at du om 1 uge eller 1 1/2 er ovre det, og glæde dig over at du skal op i morgen kl 6.00 fordi Bella skal i skole.!

///

XX
R

 

1 kommentar

  • Matilde

    Hej Rikke, tak for en altid underholdende blog! Nu har jeg et par gange set på Insta-story, at din La Mer samling er vokset en hel del, siden dit sommer-favorit-indlæg i sommers. Derfor tænkte jeg på, om ikke du vil lave et mere uddybende indlæg om produkterne og dine erfaringer med dem? Det ville være fantstisk! Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVER SKYERNE (IGEN)..