DEN DAG JEG DØR..

TUESDAY TACO CHIC DAY..

TACO TUESDAY GONE WRONG faren er jo som sagt ude og rejse, så det er bare mig og Bella Nutella der er hjemme. Det var meningen vi skulle være hjemme og se vores Youtube familier, spise Taco´s og bare slappe den. Men så blev det sgu lidt for trivielt, så vi hoppede i en Uber ned til én af vores yndlings centre, for at købe en par Birkenstock til musen, dem har hun haft hver eneste gang, sandalerne skulle skiftes, så har vi bare taget et nyt par i en str. større. Men det passede pludselig ikke til frøkenens fod. Dammit. Og Havianas sælger ikke str 33/34 mere I FREAKING ASIA, hvor folk har dværge fødder, det giver jo INGEN mening. Så vi er lidt i dét der hedder et sandal dilemma! Men i så fald, så må jeg vikle et par viskestykker rundt om fødderne på hende, og tape dem med gaffa ; )

Vi droppede skoene, og tog hen og fik vasket hår. Bella trængte til at få høvlet lidt i parykken, da den klor fra poolen er mega hård mod hendes fine blonde hår, så der røg et par cm. Ja, det er jo everyday struggle her i Singa, de vilde problemer vi kæmper med ; ) Hun hader at blive klippet som pesten, ikke fordi hun ikke kan sidde stille, for det er hun top dygtig til, men fordi hun ikke kan lide at ‘miste’ sit hår. Så lovede hende, hvis hun var dygtig, så spiste vi lige der hvor hun ville, havde dog håbet på det blev den gyldne måge – det blev så Hard Rock. Jeg fik en salat og hun en Mac n´Cheese. Det er ikke mad med kærlighed, men de har tegne ting og free refill af cola, så hun var glad, og så er jeg glad.

Efter vi havde spist gik vi hele vejen hjem for at slå maver, da det kræver sin ‘mand’ at komme sig ovenpå sådan en gourmet middag. Hun havde fået en ballon af den ‘søde’ pige på restauranten … ‘maaange tak for den’ jeg fucking hader løbehjul og balloner, hvis det er mig der skal gå med lortet. STOP med at dele balloner ud, som var dét, det sjoveste i verden. DET ER DET IKKE! og enten går lortet i stykker eller flyver væk, og så er det pludselig mig, der står med balladen. Just DON´T!

Nu sover prinsessen i M´s side af sengen, med alle hendes tøjdyr, så må vi bare håbe, der er plads til mig, når jeg engang skal I seng.

Nat Nat fra Singa♥

XX
R

 

1 kommentar

  • Lckn

    Elsker når du skiver om din skønne datter. Der er så meget kærlighed og glimt i øjet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN DAG JEG DØR..