SÅDAN PISSER MAN HELE DANMARKS KVINDER AF..

TRENDY BRILLESNOR // THE CHAIN IS BACK..

GENBRUG ER EN SKAT jeg havde faktisk helt glemt jeg havde denne kæde til mine solbriller, og hvor glad jeg var for den (og hvor meget M hader den) Men nu har jeg jo aldrig været kendt for, at bukke under for mænd der kommer med fashion advice.

Jeg kan se rundt omkring, kæden kommer tilbage på mode, og så er det jo heldigt man har en liggende i gemmerne. Det er derfor jeg er så dårlig til at skille mig af med mine ting, for jeg ved altid, de kommer tilbage på mode, ligesom denne brillekæde.

Det var lidt af et arbejde at bestille den, for jeg fik den fra en brillebutik i Norge der hed Ljosland Optikk/Larvik jeg sendte dem en email, og de svarede stort set med det samme – hurtig service er dejlig service. De sender gerne billeder af de ting de har, så hvis der er nogen der er fristet til at hoppe med på trenden så bare kontakt dem ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN PISSER MAN HELE DANMARKS KVINDER AF..