TUESDAY TACO CHIC DAY..

HVIS JEG VAR PIGE OG BESØGTE DJÆVLEØEN..

giphy-4

SÅ VILLE JEG… nu begynder jeg jo nærmest at føle mig som en turist i eget land og by, og det kan jeg fornemme på flere af mine fellow expats herude, de også gør… Man ved ikke rigtig hvor man skal gå hen, når man gerne vil noget. Det kan være alt fra et glas vin til beauty tips&tricks. Så er du på weekend i København med dine tøser, så har jeg nogle fif til jer.

HVIS JEG BESØGTE KØBENHAVN OG OMEGN SOM PIGE(R) VILLE JEG:

Spise morgenmad på Wulff og Konstali på Islands Brygge.

Gå en tur i Bernstorffsparken.

Få en frokost i Hellerup på Restaurant & Pub Sankt Peder, hvor man kan få klassisk gammel daws smørrebrød.

Shop på Strandvejen, der er masser af skønne butikker. Min yndlings er STRØM.

Spise Tapas I Nordhavn på Just a Winebar – her kan du også få morgenmad, frokost og kold vino.

Nordhavn har også fået et STAY Seaport lejlighedshotel, hvis man er mere til at bo i lejlighed – og jeg kan røbe, vi har fået en NETTO lige overfor, noget vi er meeeeget stolte af, så man kan handle ind til pasta bollo.

Se en film i Gentofte Bio, det er nok én af de sidste gamle biografer tilbage, hvor man rent faktisk har benplads – og så er den også smuk. Dog må man ikke spise popcorn, her kan vi gå miste en stjerne lidt, men så har de bland selvslik ; )

Få lavet vipper og negle hos THE POWDER ROOM de er så søde tøserne der, dem besøger jeg hver gang jeg er hjemme.

Hvis du trænger til et ‘pick me up’ så besøg N´age, men husk, du kan ikke bare gå ind fra gaden, hvis du ønsker bestemte behandlinger, skal du se en læge og komme tilbage efter 48 timer. Så sæt god tid af, for den rigtige ekspertise ♥

Se en forestilling på Det Nye Teater. Den 21 Sep. starter ‘Annie Get Your Gun‘ med Maria Lucia i hovedrollen, den ville jeg så gerne se.

Drikke et glas vin på Ved Stranden 10, det ligger dejlig Centralt, så du kan gå til alt derfra.

Hvis du har tid bestille en træningstime med Frida Hallqvist i Wellcome træningscenter, hun er tidligere prof´ balletdanser, og har nogle virkelige gode og effektive trænings metoder..

Hvis man leder efter et SPA ophold, så vil jeg klart anbefale Skodsborg, der har flere af mine veninder boet, og elsker det. Jeg har ikke selv boet der, men gået til træning der, været i SPA og fået behandlinger. Det er de skønneste omgivelser, som kun kan gøre en glad – hvis man bor der, kan man også spise på MASH eller STICKS N´SUSHI i Rungsted ; )

///

Det var dét jeg ville lave, hvis jeg kom til København og omegn ♥♥♥

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY TACO CHIC DAY..