10 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER..

BADENYMFE // SOMMERENS BADEOUTFITS..

(Top UNIQLO // Bund H&M)

Jeg er en sucker for badetøj, specielt fordi vi bruger det HELE tiden herude. Jeg ankom med 2 stks bikinier da vi flyttede herud, og der var bare ikke noget at købe nogle steder, da det ikke synderligt var sommer season i butikkerne. Så jeg måtte nøjes til den næste sommer viste sine stråler.

Derfor har jeg hamstret hver gang jeg har set noget, nogle steder, hvor det kunne betales, og jeg må sige, at H&M er altså det fedeste sted at shoppe ‘vandtøj’. Det er dér jeg har gevinst hver gang. Og så hapser jeg det også på udsalg, og hvis noget er godt, så køber jeg altid 2 styks af alt, for det er så træls, når man er glad for noget at alt det vand får bugt med det.

Jeg elsker når noget er behageligt. For når jeg skal hurtigt ned og svømme med Bella, så hopper jeg altså ikke i fancy badetøj, der er det enten min Speedo badedragt eller noget ala det her billede – en svømmebh, der er designet til det.

Den her badedragt fik jeg i gave af N’ age da vi skød kampagne billeder, men jeg ved de har købt den i Magasin og den er fra MICHEAL KORS. Jeg havde aldrig troet jeg skulle eje en hvid, men det er nok min favorit denne sommer.

Se lige hvor skønt det ser ud på billeder, når man står på en smuk strand – med sin søde kæreste ; )

Denne her købte jeg egentlig for sjovt. Som i ærligt. Jeg postede den på Insta Story hvor jeg skrev ‘Yeaaaah or Naaaah’ og 60 % skrev NEJ – og så måtte jeg jo eje den. Hahaha. Den minder mig om pretty woman, den Julia Roberts har på i filmen. Totalt 80´er.

Den her har jeg også købt i H&M og én af mine favorit bikinier. Den kostede næsten ingen ting mener jeg. 79 kr for toppen og 50 kr for bunden. Jeg kan se de har 50% off hvis man køber 2 dele lige nu. I hvert fald her i Singa, men tænker de følger hinanden. Købte den i str. 40 i top og 2 trusser én i 38 og én i 40. Herude kan man ikke bytte badetøj og til tider må man heller ikke prøve det, så det er sgu lidt svært.

Den her er jeg også super glad for. Det er en god rejse badedragt, da den har så mange detaljer, og gør alt godt for ens krop. Man skal så bare lige sidde godt på billedet, så det ikke ligner man er skæv i kadaveret ; ) Den kostede 169 kr og den købte jeg i en str 40, da jeg er ret lang og den var lidt lille.

YNDLINGS YNDLINGS selvfølgelig også fra H&M. Det er en MOMMY opstrammende badedragt. Den har to lag i sig, og den har jeg købt to styks af. Den sidder SÅ smukt på kroppen, og strammer det hele op – incl. ens boobies. Mener den kosteder 249,- jeg tog den i en str. 38.

Alle har brug for en 3 kants bikini top, for nogle gange gider man ikke have hvide striber overalt. Den er købt i DECATHLON i Frankring – tror jeg gav 30 kr for den. Hvis nogen kommer forbi sådanne en butik, så gå derind, der er super meget badetøjudstyr til ingen penge. Har købt en del til Bella incl. full face mask til M og dykkerbriller til Bella – ja og trusserne er så fra H&M.

Den her er fra SEAFOLLY og nok min dyreste badedragt. Alt for dyr, det gør jeg ikke igen, når H&M er så dygtige til hvad de laver.  Den er fra et Australsk mærke og de laver super smukke ting, men et problem er, de er ret små i lårene og det er jeg ikke. Eller det var jeg i hvert fald ikke dengang dette billede blev taget, men der havde jeg også taget 5 kg på – nu er de ved at være af igen, og det gør det lidt bedre i sådanne en slags dragt. Lårene er dét sted, jeg tager på først, hvis der ryger lidt på, på sidebenene. Og så forsvinder mine bryster. Perfekt fordeling #medløgpå

Jeg har en hel skuffe mere, at toppe og bunde, som jeg ikke har haft på endnu eller ikke skudt billeder af, men det her var lige mine yndlings jeg kunne finde.

///

Nu ved jeg godt vinteren går jeg i møde, men mange skal stadig rejse, og der er lige nu meget på tilbud. Så mit tip er, ser du noget du kan lide, så køb det nu og ikke vent, for du vil ærger dig over du ikke fik lave det udsalgs scoop. Alle rejser som regel i løbet af vinteren og så står man der med sine gamle laser. Jeg elsker at have fint badetøj♥

Shop till you drop – du kan finde badetøj fra H&M HER.

XX
R

4 kommentarer

  • Helle

    Det her må alligevel være dit mest egoistiske og provokerende indlæg til dato 😉 Ihvertfald når man, som jeg, har aftalt med manden, at vi tidligst skal på ferie næste sommer og dermed ikke rigtig har behov for badetøj, men nærmere en slags våddragt der holder en tør i dejligt regnfulde dk ⛈💦🙄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hahaha. SO SORRY – jeg sender noget varme din vej ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er smokin’ hot Rikke 🌶🌶🌶

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER..