TRENDY BRILLESNOR // THE CHAIN IS BACK..

AUGUST KOM OG GIK..

AUGUST DU FORSVANDT hurtigere end man kunne nå at sige ostehaps. Jeg tror ikke mentalt jeg er klar til at året så hurtigt skal rende ud. Jeg har de sidste mange år følt, månederne forsvinder i et rask tempo, men jeg føler lidt speeden er blevet sat op, og det er mig der er taberen. Nu er det ikke fordi jeg ikke har glædet mig til Sep, for der kommer også til at ske en masse dejlige ting, så som:

♥ Vi kan jo krydse Universal Studios af, det fik vi gjort fredag, og det var super hyggeligt – OG VARMT!! Jesus. Der var så mange rige kinesere der havde købt express armbånd, som gjorde, vi andre skulle stå i kø i flere timer – så vi hoppede på dillen, og måtte punge op for de damn armbånd, for vi også fik noget ud af det. De var ved at pynte op til Halloween, som så gjorde, de lukkede parken 2 timer før, end de normalt ville. Grrrrr! Men en super fed oplevelse, klart et besøg værd ; )

♥ Næste weekend skal hele vores slæng til Bintan, og bo på et resort der hedder CLUB MED som er All-inclusive, lige noget for en fynbo – plus der er sindssygt meget underholdning for børnene, det bliver så dejligt og hyggeligt for dem, da vi skal afsted med alle vores Singa-venner og deres kiddos.

♥ Så skal jeg ha´ryddet ud i alt mit tøj, og givet det til donation, og det jeg har i små størrelser, bliver sendt til Philippinerne til vores ‘auties’ familie.

♥ Så glæder jeg mig til at løfte sløret for, hvad det lille fotoshoot hjemme i DK gik ud på, det må jeg endelig fortælle jer. Yay!

♥ Skrive min næste ChriChri klumme, men denne gang, kommer overskriften SÅ meget til præcis at afspejle indholdet #somom

♥ Begynde at tage kørekort herude, da mit eget ikke dutter her mere, og det er meget træls ikke at kunne leje en bil, hvis man har lyst. Man må have 5 fejl uf af 50…Gulp!

♥ Så skal jeg til 50 års fødselsdag, som jeg glæder mig helt vildt til, det er alle de skønneste mennesker vi kender herude, der skal med (næsten altså)

♥ Så skal jeg hoste dinner for madklubben, og skal finde på kreative/lækre opskrifter, ville faktisk ha´købt Jamie Olivers nye kogebog, men den viste sig at være meget for begynder, og lidt uden inspiration faktisk.

♥ Undvære min kæreste hele to gange denne mdr. da han i morgen rejser til Tokyo, hvor jeg havde håbet på, at komme med, men billetterne var desværre alt alt for dyre – og slut på Mdr. hvor han skal tilbage til Europa. ÆV!

♥ Så skal jeg til FORMEL 1 her i Singapore, det er altid en af årets højdepunkter, det bliver også meget hyggeligt. Denne gang køber vi dog ikke armbånd, da det bare er mig, og M ikke er her. Men så kan jeg ‘hænge’ med vores venner, og det er nu også dejlige dates.

♥ Så skal alle de danske mødre mødes til middag, da det er et nyt skoleår – og alle vores børn der normalt gik i klasse sammen, de er blevet spredt ud over årgangen, så for at holde den gode kontakt, har vi aftalt at holde vores madklub ved lige ; )

♥ Jeg SKAL 4 gange til HOT Core Yoga denne mdr. og bare bide i det sure æble, min krop havde det SYGT godt efter den time, ikke så meget under, men man må lide for skønheden ; )

♥ Holde min plan om at gøre noget godt, eller sige noget flink til en fremmede hver dag.. I Torsdags var vi til live street koncert, hvor vi gav penge til ham der spillede på gaden.. Jeg har komplimenteret en fremmed dames kjole, hun lignede hun troede jeg var sindssyg

♥ Prøve at blogge HVER dag denne mdr. – det er min mission, og den agter jeg at holde. Wish me luck

Min mission i dag er at lave lektier med Bella, lave pandekager og gå 18.000 skridt, og jeg er allerede godt på vej ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Dejlig søndag derhjemme allesammen. Søndag betyder familie tid –  den dyrebareste tid ♥♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRENDY BRILLESNOR // THE CHAIN IS BACK..