FASHION FAVE OR FAIL // T-SHIRT MED FJER (DUSK)..

10 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER..

DET STÅR NED I STÆNGER herude i Singa, det har det gjort hver eneste dag i flere dage. Temperaturen er faldet til 26 grader fra vores normale 34, og uden det lyder helt blondine agtigt, så er der faktisk lidt efterårs stemning, og man har allermest lyst til at hoppe i en strik og gemme sig under dynen. Men så er det jo helt perfekt at lave min liste ‘TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER’ liste.

So here you go.

///

Du kan spørger dig selv, om du egentlig havde brug for den store strik fra ZARA du lige har klikket hjem online, og alt det andet vintertøj som du sender til din stakkels veninde Nansen – men igen, så kan hun bruge det som undskyldning overfor hendes kæreste, når der kommer andre pakker at det bare er mig, der sender … hahahah ; )

Du kan google en hurtig billet hjem til København, for at kramme på dine veninder, og ærger dig over de pt. koster 10 – 15.000kr for en retur, liiige nu, hvor et par stykker har brug for et ekstra kram. Fuck jeg føler mig langt væk ; (

Du kan danse i regnen og kramme alle dem du elsker – for der sker så meget ondt i denne verden, om det er naturkatastrofer, TRUMP eller andre mennesker uden hjerter, der får lov til at fylde i medierne eller andre offentlige steder. Vær god ved hinanden.  Vær mod andre som du selv ønsker retur – hjælp andre, også selvom det er en fremmede. Hold det løfte du har givet med, du vil gøre noget godt eller sige noget sødt til en fremmed hver dag. Det koster ingen ting, men gør så meget godt.

Du kan tænke over, hvor dumt det var at æde den panini til frokost med kylling OG tilhørende verdens bedste pomfritter. One second on the lips, for at lifetime on the hips. Men DAMN hvor smagte det godt!

Du kan tænke over, hvor ked af det du blev, da du så alle de onde kommentarer Anna Mee fik på sin facebook profil, da hun postede sine billeder fra sit bryllup i weekenden, og hvor ondt i røven folk generelt har, når der sker noget godt for andre. Stakkels kvinde altså. Jeg sendte hende en lille sød kommentar, hvor jeg skrev til hende, hvor lækker hun så ud. Ved godt hun nok ikke læser den, da den drukner i de 7.000.000 andre onde, som i virkelige onde beskeder folk havde sendt hende. Jeg ved hvor meget sådanne noget varmer i hjertet, at få en sød kommentar, når andre dickheads får lov til at få en ned med nakken, hvis man feks. ikke har hængepatter i sin Chri Chri klumme. Tænk og tal med hjertet – eller få noget diller, det varmer lige så godt.

Du kan tænke over, HVEM, de kommer til at caste som Raket Madsen i den film, de 100% kommer til at lave om denne skøre situation. Jeg vågner stadig om morgenen og tror det er en ond drøm det hele.

Du kan tænke det er noget pis du ikke er single, nu hvor Fergie og Josh Duhamel er gået fra hinanden, han er altså et ‘fine piece of a**. Yes Ma´m!’

Tænke over, hvem faén der har opfundet det skide slim alle børn render rundt og laver  nu til dags (okay, det lød enormt gammelt…) men jeg freaking hader det lort altså. Jeg har 700 slim klatter over det hele i huset.

Tænke over, om det måske var lidt dumt du ikke købte Formel 1 billetter, for nu har du indset, at du lider ekstremt meget af FOMO, og hele byen bliver lukket af, og alle hoteller med en rooftop har private events allesammen, hvor du ikke er inviteret. Arghhhhh!!!!

Så kan du glæde dig over at ‘Familien fra bryggen’ er tilbage, og du nu har opturs fredage og underholdning, sammen med Bella, og så er alt godt igen.

///

Glædelig fredag allesammen♥♥♥

XX
R

Ps. Har du læst alle mine andre ‘TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER??’ så kan du finde dem HER, HER og HER.

4 kommentarer

 • Sara

  Kan godt forstå din pointe, men jeg synes virkelig at Anna Mee har jokket helt ubeskriveligt i spinaten, så jeg må indrømme at jeg har lidt svært ved at finde nogen form for empati frem i relation til hende. Men okay, jeg har så heller ikke skrevet kommentarer til hende, men nøjes med at tænke for mig selv hvor stor en klovn jeg synes hun er. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Sara,

   Jeg er så lidt politisk stærk, men jeg stemmer ikke på de radikale – jeg kender ikke reglerne for, om man må låne eller ej. Men det provokere mig ikke. Det der dog provokere mig er, den måde vi taler til hinanden på. Jeg bliver bare så ked af det, og nok fordi jeg tænker på, hvad Bella en dag skal opleve på nettet, det gør mig super bekymret. Jeg har læst om så mange unge mennesker, der har begået selvmord, fordi de er blevet moppet og talt grimt til. Shit mit hjerte bløder.

   ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  “Tænk og tal med hjertet – eller få noget diller, det varmer lige så godt.” Jeg har jo nærmest lyst til at skrive, at jeg elsker dig, men det er lidt for creepy, så du får et Riks4prez!! Hahaha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hahaha. Ahmen det er jo så rigtigt. Folk skal være gode ved hinanden. Og sådan er det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION FAVE OR FAIL // T-SHIRT MED FJER (DUSK)..