AMBASSADOR IN THE MAKING..

TIPS TIL INSTA STORY..

fullsizerender-3

FLERE AF JER HAR SKREVET TIL MIG de elsker mine Insta story updates, og tak for det ; ) Jeg har helt droppet Snappen, da jeg kan se, jeg fanger flere af jer derinde. Det er også meget rart, at have det hele samlet, så man ikke skal rode rundt i flere App´s. Men flere har også skrevet til mig, de ikke kan nå at læse mine lange stories, og her er der et tip til det.

Hvis du holder din finger på skærmen, så pauser den din story, og du har nu mulighed for, at læse hvis der er en laaang tekst, du gerne vil fange pointen af. Trust me, jeg har også brugt flere timer på, at se folks updates igen og igen, for at fange det hele. Nu er der råd for det.

You are welcome♥

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMBASSADOR IN THE MAKING..