RINGENE I VANDET OG KÆRLIGHED TIL ANDRE..

SAMMENSMELTNING. FAMILIE TID & GAMBLING..

Kjole JASPER LIVING // Taske JASPER LIVING // Slippers UZURII // Solbriller CÉLINE..

FAMILY FIRST denne weekend har stået i familiens tegn. 5 uger fra hinanden er virkelig hårdt, og specielt for M og Bella, så der har skulle krammes ekstra hårdt og længe. Vi har brugt lørdagen på Sentosa, vores lille pardis ø, hvor vi har badet, spillet bold og drukket en bucket med Coronaer. Der skal jo også være noget for de voksne – dagen blev afsluttet med den hyggeligste middag på en steak restaurant, hvor Bella og jeg ikke havde været før, og ‘far til fire’ film i sengen  ; )

I dag har den vi spist brunch med vores venner, og tømt bankkontoen så vi kunne tage i spillehallen (se min insta story, hvis du skynder dig). Så er der blevet handlet ind til TACO Sunday, da vi får Camilla og hendes piger på besøg til en ‘spis og skrid’ dinner, da pigerne skal i skole i morgen, så de skal være friske og klar til en ny dag truer – eller uge.

Jeg ved ikke om i har læst den, men min næste klumme er allerede oppe hos Chri Chri, du kan læse den LIGE HER.

Dejlig Søndag ❤️

XX
R

4 kommentarer

 • Katrine

  Hej Rikke
  Kan du vejlede ifht beachclubs og Sentosa. Jeg har familien med derude til september og jeg vil så gerne have tips og trick for en erfaren lady som dig. Vi skal bo på hotel W. (Kender det ikke men krydser for et god valg)
  Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Kathrine.

   Rejser du med børn? Der er lidt forskel på ‘klubberne’ #sommansiger

   Vil du ikke sende mig en mail på Rikke@theinsider.dk så kan jeg give dig lidt fif.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lckn

  Respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RINGENE I VANDET OG KÆRLIGHED TIL ANDRE..