POSTKORT FRA VARMEN..

RINGENE I VANDET OG KÆRLIGHED TIL ANDRE..

HJEMME HOS OS kører CNN eller BBC hele tiden, når M er hjemme – hvis jeg er alene er det mere The Kardashians eller How I met your mother ; ) Men folk der læser med her, ved godt, jeg ikke har en særlig stærk sjæl, når det kommer til folk der taler grimt til hinanden eller er onde …. Og hold fast hvor er der meget lige nu, der gør mig enormt ked af det. Jeg tror specielt man ser det med andre øjne, når man bor et sted som Singapore, hvor kriminaliteten er lige med 2% – okay ‘low crime, does not mean NO crime’. Men at folk stjæler flowerpots og cykler etc. det er i min verden ikke kriminalitet på det højeste plan. Så når man ser alt det lort der foregår, og hvor skøre folk kan være i hovederne, så bliver jeg vitterligt trist ; (

Skal vi lige tale lidt om:

Hende den smukke journalist Kim Walls der er forsvundet, efter hun har taget en ‘tur’ i UC3 Nautilus ubåden.. WTF? Hun kan jo ikke bare forsvinde, og jeg går ud fra, en Ubåd ikke bare synker…Specielt ikke på samme tid, som en laber brunette har været ombord, og hun pludselig også er væk, som en asiat i en udsalgskø, når dørene bliver åbnet til UNIQLO, og de har lovet en goodiebag. HVOR ER HUN? Hun er som sunket i (havet) jorden! Skal vi vædde med, det her bliver til en film en dag?

TRUMP. DONALD FREAKING DUCK (som Bella kalder ham, bare minus freaking), han giver mig totalt kuldegysninger, og får mig til at føle mig så flov over at være fra den samme race. Jeg ved godt, jeg ikke deler samme syn, som mange af mine fellow Kentucky venner, men igen, når man ser det ude fra, ser man det bare så meget klarer. Jeg sad på flyveren tilbage til Singa og så en dokumentar om Obama, og alt hvad der kom ud fra hans fine sjæl, det havde jeg lyst til at lytte til. Det var fuldstændigt ligegyldigt om det var en debat om gun controle, health insurance eller andet, som har intet med mig at gøre, for jeg skal ikke have et våben, og jeg som dansker, kæmper jeg ikke den kamp, om at have råd til at komme på sygehuset, når vi har brug for hjælp. Så forkælet er vi nemlige. Men han tryllebinder folk, og han får én til at føle at han ‘cares’, det kan man sgu ikke sige om TRUMP. Han virker enormt usympatisk, med rundsavn på albuerne, og det kun drejer sig om ‘hokus pokus Trump i fokus’ han har en modenhed som et barn, og empati på str. med en filuris (og de er virkelig blevet små siden jeg var barn). Det er nok en mand, jeg aldrig lærer at forstå!

Måden at tale til hinanden på. Det har udviklet sig i en virkelig slem retning. Både på de sociale medier, men også hvis man ser et debatprogram på TV, så kan man høre tonen er blevet virkelig på grænsen til pinlig. Jeg har altid haft en filosofi om, man skal ikke skrive noget til folk, man ikke vil sige i egen person. Men det vil folk skide på, de ytre sig, som var der ingen imorgen hvis de ikke lettede deres hjerte, for alle deres forskruede tanker og holdninger. Det er noget jeg ikke forstår, og aldrig kommer til. Mit hjerte brænder, når jeg på facebook kan se, nogle af mine venner skriver negativt nogens vej, for det kan man jo se, det skal man huske. FB er en åben bog – og det har faktisk gjort, jeg har måtte for min sjæls skyld, unfollow mange af dem jeg kender, fordi jeg ikke kunne holde til deres updates, eller måde at begå sig på! Jeg bliver jo lige så ked af det, når der er nogen der skriver noget negativt på min blog. Det tager jeg meget meget nært, og bliver ramt i hjertet.

Rummligeheden overfor andre. I min verden, har jeg aldrig forstået hvorfor, det hele skal være så race baseret eller pegen fingre af alle andre der er anderledes. Om du er brun, gul, lilla, er til det samme køn eller har dværgvækst, så elsker jeg sgu alle. Og SÅDAN er det!! Hvorfor kan vi ikke bare elske hinanden som vi er, og for vores personligheder. Hvis jeg fik ét ønske, så ville det være, at alle kunne elske og rumme andre. De behøver ikke være ‘enig’ i andres måder at leve på, men i hvert fald have respekten for det, så tror jeg vi kommer langt❤️ #makelovenotwar

Tænk nu, hvis man HVER dag, gav et kram til en fremmede. Det kan være en du møder på din arbejdsplads, i bussen/toget eller i Netto. Tænk hvis vi gjorde en god gerning for én person som du aldrig har mødt før. Tænk nogle ringe i vandet af kærlighed, man kunne danne. Jeg vil fra nu af prøve, at gøre noget godt eller sige noget rart til en person, hver dag her i Singapore, og se om Jeg kan gøre en forskel. For jeg tror man skal starte med en selv, før man kan ændre noget for andre ♥

Hvem er med mig?

Dejlig (skulle lige til at skrive mandag…Hello rundtosset) Torsdag.

XX
R

4 kommentarer

  • Trump tryllebandt (desværre og helt uforståeligt) også den hvide arbejder- og middelklasse. Hvordan det kunne lade sig gøre er mig stadig en gåde med hans, som du så fint skriver det, usympatiske og rundsavs-på-albuerne adfærd. Som modpol til Donald Duck, og helt i din ånd, vil jeg nu gå ud og kramme en fremmede – eller måske bare skue op for venligheden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg tror det er vigtigt, man prøver at sprede noget god karma, for den her verden er altså på vej mod afgrunden. Så kan man ligeså godt kramme ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK ! SÅ ENIG❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Forstår slet ikke, hvorfor man ser på mennesker på andre måder end man ser på sin familie. Det knuser mit hjerte. Men måske man skal bo ude, for at se verden på en anden måde.!

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA VARMEN..