10 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER..

MON JEG OVERLEVER??

image1

MIG IDAG Jeg har en filosofi om, man aldrig skal Google sygdomme på nettet, for så står man allerede med det ene ben i graven… DOG vil jeg sige, at tage på sygehuset i Singa, er væsentlig vildere end at Google noget som helst!!💊😷

Jeg har i 8 dage nu ikke kunne føle mine storetæer, men har hele tiden skudt det hen, da det kom efter jeg havde fløjet 12 1/2 time fra DK til Singa. Men da jeg vågner i dag og det har spredt sig til nogle af de andre tæer, plus jeg har ondt i lænden, sagde fornuften mig, det var på tide at søge læge!

Nuvel, 6 1/2 timer er blevet brugt på Mount E🚨🚑🏩 hvor jeg har været igennem flere læger, prøver, snakke, en 45 min lang MRI scanning med kontrastvæske, og venter nu 2 timer på svar!

Hvis man går til lægen i DK, får altid af vide; man evt. har danset lidt for hårdt til Nik & Jay på Skanderborg 🏕🌳🍹🙌🏼 og det er derfor man fryser om tæerne, om man måske så skal tage en uldsok på. Har du ondt i lænden? så prøv med en undertrøje.

MEN ikke i Singa. Jeg er blevet sendt hjem med beskeden om, det muligvis kan være Sklerose, en tumor i hjernen, en blodprop efter den lange flyvning ELLER hjernen der sender forkerte singler til mine nerver! Bum Bum..

… og en sygeplejerske der lige topper den med at spørger, om man virkelig er rigtig dårlig, for man ligner da lort… 😱

MIG: Honestly. Dont be shy. Endelig sig hva du føler👀

Måtte svare hende, jeg bare ikke havde make-up så det nok var derfor 😡

Hende: hihihihihihihihhiihihihihihihih….

MIG: 🔥🙃☠️🔫💣

Overvejer at gå ud og shoppe en dyr taske, da jeg tydeligvis ikke har lang tid igen ifølge sygehuset🙈

Håber vi ses igen ✌🏼

XX

R

PS. HUSK AT FØLGE MIG PÅ INSTA STORY – JEG ER MEGA SJAAAAV.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER..