KNAPPET SNOOPY OVERSKJORTE..

DER ER FLYTTET EN NY LADY IND PÅ HAVNEN..

3dbfb45a-d8f5-416c-a3a5-0b8b4a3adaae

VELOUR OBSESSION I går havde min lillebror big spender bukserne på, og inviterede sin søster på frokost, spørg mig ikke hvordan vi endte i IKEA, det var noget med en købt bilvask, og vaskehallen ikke virkede, og vi ikke kunne få pengene retur for den vask vi havde købt, så vi kørte rundt og ledte efter en Q8 tank, hvor vi kunne indløse den.

Men efter en sublim (ironi forekommer) ville jeg gerne gå en runde, og faldt med det samme for denne smukke grønne velour stol, med tilhørende skammel. Jeg kunne slet ikke holde tanken om at noget med velour og i mørkegrøn skulle gå forbi min næse, og da tidsforskellen gjorde, at M sov, så kunne jeg jo ikke ringe og spørger om lov. Eiiiih, sikke en skam hva?

64769ed4-5480-416a-a934-95a6f8117c34

Så med hjem kom hun. Det skal lige siges, at min bror og jeg var ved flere gange at rive hovederne af hinanden over den stol, for efter at have bakset en kasse på str. med en menneske kiste hjem til havnen, opdager vi til vores frygt, vi har fået den forkerte farve, af den søde lagermand, og jeg er den stolte ejer af en grå lænestol og en grøn skammel (skyd mig)… Så vi måtte retur til Gentofte for at bytte den, og hjem for at samle den. Det var altså ikke let, skal jeg lige hilse og sige. Og uden pis, den har 4 dele der skal sættes sammen. Men det er noget af et stykke arbejde, og et kæmpe held vi ikke endte med at smide lortet ud over altanen og glemme alt om den. It´wasn´t easy!

Stolen kan du finde lige HER og hun koster 1899,- for stol og 599,- for skammel HER.

HVIS LINKET IKKE VIRKER SÅ HEDDER SERIEN ‘STRANDMON’ ♥

Happy Shopping ; )

XX
R

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNAPPET SNOOPY OVERSKJORTE..