SAMMENSMELTNING. FAMILIE TID & GAMBLING..

10 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER..

JEG KAN FORNEMME vejret ikke helt har artet sig, siden jeg rejste, og folk har givet op på håbet om, at sommeren melder sig. Derfor tænkte jeg, det ville være passende at lave endnu et ‘TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER’ indlæg!

Ting du kan lave når det regner er feks: tænke over, hvor mange bakterier der er i ens pool, efter 2 kinesere havde en eller anden form som samleje i går aftes, på en høj hellig søndag, mens alle børnene var vågne. De var krøbet over i et hjørne af poolen bag en palme, men glemmer bare lige HVOR meget man reelt kan se, når man bor på 6 sal. Så skal der altså lidt mere end én sølle palme til – og her gik man og troede, at kinesere var så snerpet. But NOT this girl. Hun var sgu meget gavmild. Der blev i hvert fald lavet enormt mange ‘Michael Jackson’ MOOOOVES nede i dét hjørne. Yiiiiikes. Jeg stod op heppede på dem, og råbte ‘Weeehuuuhuuu’ Men M sagde jeg skulle stoppe, for det var for barnligt. Så sluttede den fest sgu da ; )

Man kan jo tænke over, hvornår fa’en man skal pakke den sidste kuffert ud, fra ens sommerferie, og håbe på, der ikke ligger den spegepølse du var sikker på du havde købt (7.9.13) og nu ikke kan finde. Damn Hanegal du er sgu også så lille!

Være stol af man har gået 15,5 km i dag, og godt kan mærke man er blevet en anelse hudløs i ‘nummi’ grundet fugten. Men glæde sig over, man nu kan spise en bolle med Nutella uden at have dårlig samvittighed.

Så kan man undres over, hvorfor man aldrig er blevet vild med Game of Thrones, og alle andre er lige så vilde med det, som Asiater er med Michael Learns to Rock. Men du helt blev tabt da der var en bror der havde sex med sin søster – og noget med DRAGER! WTF?? Og så syntes andre at The Kardasians er nonsense! Det er sgu da mere real end en hest med vinger med spyger ild!

Så kan man være stolt af, at ens datter er kommet hjem med sine karakter og hun ligger på level ‘ADVANCED’ i skolen, og har fået top karakter. Det udløste så 20 dollars i gevinst, og hun måtte sove på en madras ved siden af sin far på gulvet. Jeg har taget hende de sidste 8 år, nu er det sgu på tide vi skifter side ; )

Så kan man jo ærgre sig over, man tog med på strandbar i lørdags, og gik i den offentlige pool, hvor der højst sandsynligt også er nogen der har lavet ballade – og i dag lidt føler, man har suget hele poolen op med Åse-pigen, og allermest har lyst til at tage toiletbørsten og skrubbe så hårdt man kan. Hahahaahahah! Aldrig offentlig party pool mere. Men så igen, så er ens egen pool jo så heller ikke safe mere!

Så kan du tænke WHAT THE FUCK skete der lige med den Ubåd´s sag. Ikke det kom som nogen overraskelse, havde jo nok regnet med, han havde slået hende ihjel. Men så har ham tossen seriøst indrømmet han har smidt den pæne svenske journalist Kim Wall i havet, fordi hun var død, grundet en uheldig situation der var sket ombord på hans hjemmebrygget undervands franskbrød – Ja den uheldige situation hedder DU HAR SLÅET HENDE IHJEL din tosse.. Men han vil ikke anerkende, han har slået hende ihjel med vilje, men kun sunket sin ubåd og sørget for hun forsvandt et sted i Køge bugt! Sygt. Syg verden vi lever i. Note to self. Hvis du ser en mand med en ubåd, så stig ikke ombord – det burde allerede være en alarm klokke, der ringer for fulde gardiner.

Så kan du glæde dig helt vildt til på lørdag, når du skal til Samba festival med dine venner, og ‘ryst din røøøv’ hele natten, men ikke til alt for sent, for søndag morgen kl 9 om morgenen, skal du hoste bokseevent hjemme i din stue, da årets store kamp bliver kæmpet mellem Mayweather og McGregor. Glæder mig som et lille barn. Nok meget lidt feminint at glæde sig til en boksekamp, men jeg er vokset op med, siden jeg var helt lille, og jeg stod gerne op kl 4 om natten for at se det med min far, mens han drak kaffe, og sad og råbte ‘ KOM NU BRIAN, GIV HAM EN PÅ SKALLEN’. Ja, sådan snakkede vi hjemme hos os 😂
Vi har aldrig været særlig sportslige i vores familie, erindrer kun vi så EM i 1992 og ud over det, har det kun stået på boksning, så det sidder ret dybt i mig. Så der bliver nok kastet et par 5800 Nyborg knytter i løbet af kampen. Boksning har man vel selv gået til i sine unge dage ; )

Så kan man glæde sig til man skal til Bali om 1 1/2 mdr, og det gik op for mig, det var 7 gang jeg skal tilbage til min favorit ø, og beboer (OG MAD…nom nom) Hvis der ét sted på denne jord, jeg har besøgt, som jeg elsker rigtig højt, men aldrig ville bo, så er det Bali. Jeg elsker at være der, men jeg elsker også at ‘daffe’ hjem til ordentlige Singapore igen. Hvor der er regler og styr på trafikken ; )

Hvis det regner, så kan man jo lige læse min nyeste klumme hos ChriChri som du kan finde HER..

Møs

R

 

 

8 kommentarer

 • Mie

  Tja… du ved nok ikke at man er uskyldig til man er dømt.. mongol

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Hej Mie – du har da helt ret i, at Madsen er uskyldig, til det modsatte er bevist, men når du vælger at afslutte din kommentar med “mongol” falder dit budskab til jorden og gør det usagligt. Det klæder aldrig at være nedladende og bruge ordet “mongol”!

   Jeg er helt sikker på, at Rikke er fuldt ud klar over, at Madsen er uskyldig indtil det modsatte er bevist. Når det så er sagt, er der jo ingen, der forbyder Rikke at tale om det og komme med teorier. Om det er usmageligt kan diskuteres, men dette er trods alt Rikkes blog og hendes indhold og holdninger. Derudover har han jo også indrømmet, at han har slået hende ihjel, så fra os som alm. dødelige tyder det jo på, at han ikke er helt så uskyldig længere. Hvorvidt han er skyldig, skal en domstol afgøre og hverken Rikke eller mig.

   Det jeg egentlig vil sige med min kommentar, er at du har helt ret, men at budskabet kan ytres på mange forskellige måder. Jeg håber fremover, at du vil tænke over, hvorvidt du fremstår dine budskaber.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hahahaha Rikke 😀 Elsker din liste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Mie, man er næppe uskyldig, hvis man vælger at smide en stakkels, død kvinde overbord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fantastisk måde du anskuer tingene på, nyder at du altid er så lige til. Og Game of thrones er et cirkus der bare skal nydes med fredagsslik, og weekendhumør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hahaha. Okay, så køber jeg sgu noget bland selv, og sætter mig tilbage 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jaaaa!! Bedste start på tirsdagen. Jeg morede mig iøvrigt gevaldigt over dine Updates på insta med Asien s**-sensation.. det ser man ellers ikke meget af i landet, hvor folk giver en lange øjne, hvis man kysser i metroen! Haha.. Jeg forudser meget mere regn dette flerårige, så ser frem til endnu flere af disse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   ..Og jeg står klar med flere lister I promise – ja, det er helt OFF. Det er så dybt ulovligt her i Singa, og du ville vitterligt kunne få fængselsstraf for det de gjorde ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMMENSMELTNING. FAMILIE TID & GAMBLING..