FERIE MOOD. JORDOMSEJLING & DEAD MAN WALKING..

TAL PÆNT … FORHELVEDE…!

giphy

JEG VED SIMPELTHEN IKKE HVAD DER SKER for mennesker, nu om dage! Okay, det lød virkelig gammeldaw´s men jeg mener det. Forleden dag, fandt jeg en Ur-gruppe (GEEK) på FB, som alle har interesse i det ur, jeg har fået stjålet. Jeg fortalte jeg havde mistet mit ur, hvor og hvordan – og 90% af gruppen var rigtige søde, forstående og behjælpelige, da jeg gerne ville melde det stjålet, altså ikke ved politiet, det har vi ligesom gjort, men ved firmaet, hvor uret er fra, bare hvis nogen prøver at sælge det, lave service etc.

Men de andre 10% har simpelthen chokeret mig, og ved det mener jeg CHOKERET mig. En skrev ‘du har jo selv bedt om det’ en anden ‘at jeg skulle tage en tudekiks, det var døde ting, og jeg burde gå ud og nyde solen stedet’ hvad han mente med det, det ved jeg ikke, for der er sgu ingen sol her i Nordhavn, men måske solen skinner i HELEVDE hvor han befinder sig.

Ej, I skal sgu lige læse hans kommentar, for den er så hjernedød:

“Uha når jeg læser denne tråd så kan jeg godt se at ejeren af uret virkelig har store problemer ja i virkelighed så store problemer at de skulle overveje at sælge og så få et liv!
Da jeg købte en “kogle” og hængte den på så man kunne se den fra gaden sagde mine venner, hvor tør du det, herregud det er døde ting!
Gå ud i solen og nyd den nu den er her” 

Manden er jo totalt debil. På hans facebook billede ser man ham iklædt jagttøj, med en stor cigar i munden, han er ca. midt 60´erne, det er som regel også dem, der ikke kan finde ud af, at begå sig i det offentlige rum. Så kender man typen, totalt stereotype fra ‘Rytterriet’. Han må sgu da ha´ fået koglen på tværs i hans univers, siden han er så freaking bitter.

Der  var flere andre dumme kommentarer, men hans var bare så OFF, at man ikke kan andet end at have ondt af ham. Det er så langt fra min verden, at træde på folk, som åbenlyst fortæller de allerede ligger nede. Hvem er så, så uhumane at man lige sparker dem i fjæset også?

Kære venner, jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Bare fordi man kan kaste op på de sociale medier, så er det ikke lige med man skal gøre det. Du skal ikke tale anderledes til nogen på nettet end du ville gøre, hvis du stod foran personen – og med den store kæft ham her har, tænker jeg han har en enormt lille pik! Og tydeligvis OGSÅ dårlig stil! Nå måske!!!!

Vi skal holde den gode tone, for det her er virkelig stukket af, og her ævler jeg ikke om mine kommentarer jeg har fået i den gruppe. Her mener jeg sgu generelt. Jeg bliver så led og ked af det, når jeg ser artikler, opslag eller blogposts hvor folk får så mange høvl, og grimme svar tilbage. Hvad er meningen med det, og hvor kommer man selv fra, hvis man ikke kan se, det er helt hul i hovedet, at svare eller trampe på folk på den måde.

Jeg vil ha´det søde Danmark tilbage. Jeg elsker alt det SoMe har bragt med sig, men jeg er led og ked af de onde måder folk kaste op på, på andre. Det bliver jeg virkelig trist over, og hvis jeg kunne bytte. Ingen sociale medier, for den gode tone. Så ville jeg til hver en tid vælge den gode tone.

Tænk over det, før du trykker send. Sig til dig selv “ville jeg selv blive glad for denne kommentar” eller “ville jeg sige det til personen, hvis han/hun stod foran mig?” – “HVAD vil jeg opnå med denne kommentar?” Hvis du stiller dig selv de 3 spørgsmål, så tror jeg faktisk ikke mange ville trykke på send bagefter. Tænk over det peeps♥

Bare lige en Onsdagstanke fra mig til Jer ♥

MAKE LOVE NOT WAR.

XX
R

 

4 kommentarer

  • Anne

    Jeg læser ikke kommentarer på facebooksider længere, fordi jeg bliver så ked af det og indebrændt.

    Sidst jeg gjorde, var i forbindelse med en hævnpornokampagne på Information, hvor der i den grad blev dyrket victimblaiming (og hvor er det egentlig klamt, at det er så “normalt”, at det har fået sit eget ord) og efter det, tog jeg mig selv i at hidse mig op og alle de latterlige mennesker, der altid skal kaste om sig med onde kommentarer. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i, at det er rigtige mennesker – som har en familie, går på job osv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Nej, jeg bliver også så sindssyg ked af det, så jeg prøver virkelig også bare at lade være ; (

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Manden er jo seriøst syg på alle måder og mindrebegavet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hjemme hos os kommer vi med de der nederen kommentarer til hinanden, for man skal jo have afløb nu og da. Jeg kunne aldrig drømme om at skrive så nederen kommetarer, slet ikke på facebook – et sted hvor man næsten skriver sin adresse med på sin kommentar. Så kan man jo altid vente på at modtage en død rotte i postkassen, eller grimme beskeder på sin væg. Jeg bruger faktisk kun facebook til lukkede grupper, for der er så meget L… på det medie.
    God dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE MOOD. JORDOMSEJLING & DEAD MAN WALKING..