GAMLE KÆLLING // FØDSELSDAGS ØNSKER..

KÆRESTE DAG. KÆRLIGHED & KYSSER..

T-shirt UNLIMITED EDITION // Nederdel H&M (NU) // Briller CELINÈ // Sandaler H&M // Taske PROENZA SCHOULER ..

SOMMER I FRANCE endelig er feriestemningen kommet over os, og selv M er kommet ned i gear. Noget han nok lidt har haft brug for med alt det arbejde han hele tiden har, og selvom han har ferie, så har han ikke ferie alligevel, for når han vågner, så vågner han til 300 mails. Sådan er det bare og være chef. I guess!!

Derfor betyder de også bare ekstra meget, når man endelig har dyrebare minutter sammen, og det var præcis hvad vi havde igår. Da vi havde vores årlige tur til St. Tropez som vi plejer, bare ham og mig ♥ Med frokost på torvet og drinks i havnen. Da vi bor 30-40 min væk (fordi der er så meget trafik) fra St. Tropez, så kan vi ikke drikke os helt i hegnet, men en lille drink hvor man sidder og observere alle bådene og menneskerne, kan det dog godt blive til – og det er også lige hvad jeg havde brug for, og hvad vi havde brug for. Brug for hver især, men også brug for sammen ♥ Og da jeg kun trak ham med ind i 2 designer butikker og ét apotek, så elskede han mig bare endnu højere, for hvis nogen hader at shoppe, så er det ham. Hvordan vi er endt op sammen, det må ha´været mere held end forstand.

Flere har skrevet til mig, hvor det er vi holder ferie, og om det er dét samme sted hver gang. Og det er det. Mine svigerforældre har en lejlighed, de har haft i næsten 40 år, der er bygget på stranden – så når vi kigger ud af vinduet, så er det eneste vi ser, sand og vand. Det mest perfekte sted at være på ferie, når man har børn med. Vi flyver med Norwegian eller SAS til Nice, hvor farfar henter os, og hvor jeg kun må medbringe meget lidt bagage, for der er ikke plads til mere i bilen. Jeg tror han har købt en lille bil af samme grund. Ren hetz mod mig, der ikke pakker let ; ) Turen i bil tager ca. 1t 45 min ++ alt efter trafik, men det plejer at gå ‘okay’.

Vi kører til en lille by der hedder Le Lavandou – og det område der hedder Aiguebelle her bor vi. Når vi er her om sommeren så bor vi altid på hotel, for min svoger og hans familie bor hos farmor og farfar, så hopper vi altid på hotel. Der ligger 2 hoteller på vejen, hvor man har lyst til at bo. Lige nu bor vi på det hotel der hedder Le Grand Pavois som ikke er noget fancy, minder nok lidt om et hotel fra 80´erne, men det funger, og da det lige er overfor hvor resten af familien bor, er det jo win win.
Man kan trække sig tilbage, hvis man har behov for det, og man kan lade være. De kommer med morgenmad ‘på sengen’ til 8 euro hvis man ønsker, og kaffen kan faktisk drikkes. Det er mest kulhydrater de serverer i form af croissanter, men hvad mere har man brug for når man er 8 og 42 år gammel ; )

Så hvis man mangler et sted at tage på ferie, så kan jeg stærkt anbefale Syd Frankring – Le Lavandou/Aiguebelle ❤️ For det elsker vi, og jeg er kommet her i 11 år i træk, M ca. 35-37 og Bella 8 år, og det er sgu ‘bomben’.

Møs & Solhilsner.
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAMLE KÆLLING // FØDSELSDAGS ØNSKER..