13 TING DU KAN LAVE MENS DET REGNER // SÅÅÅÅH DEEEET..

JEG BLIVER SGU LIDT MISUNDELIG..

img_3750

NÅR ALLE ANDRE HAR EN FAMILIE undtagen mig.. Jeg har jo masser af tid til at tjekke de sociale medier, og det gør jeg så også her i gråvejret. Jeg er lige ved at panikke over alle de faaaaaamiiillliiiieee billeder og kæresteture jeg får smidt i fjæset. Jeg får ondt helt ned i maven. For min kæreste er her ikke, og min datter er stukket af til Fyn, hjem til sin mormor. Så der er bare kun lille mig her i Havnen. Så kan man jo tænke ‘fååååååk det er najs’ og jov, det er da dejligt at ingen fylder i sengen, og jeg ikke skal samle boksershorts og skægstubbe op fra håndvasken hver dag. Men følelsen af, at være alene, den er også bare ret hård. Men igen, jeg kan føle mig alene, selvom jeg er i et rum fyldt med mennesker, men det her er på en helt anden måde..

Men dén der følelse, hvor man føler at alle andre har dét man selv søger, det er en udefinerbar følelse. Jeg ville ønske at M aldrig skulle tilbage på arbejde. Okay ikke forevigt, for så slår vi hinanden ihjel. Eller jeg gør ham. Han roder så forfærdeligt, og det går lige i mit psychogen.
Jeg får knubs og hjertebanken, når folk siger til mig, de ikke kan noget, fordi de er sammen som deres familie – nok mest fordi, jeg ville ønske det var mig, der kunne lukke mig af for hele omverdenen, og bare krybe ind i min lille pubbe, og glemme alt om dårligdom, og ondskab. Bare være i min trygge hule, med min familie. Der er 21 dage til vi alle bliver genforenet, men hvem tæller ; )

Så for jer der holder ferie med jeres familie, nyd det, også selvom manden er en pain in the assy, og børnene bare er til besvær, og lugter lidt af gnu, det regner og ingen sol i sigte. Så nyd bare at være, for det er så dyrebart, og tiden kommer aldrig tilbage hvis man har børn. En skønne dag gider de slet ikke dit selskab mere, og bare ønsker du skrider ad helvede til. Avs lige i hjertet. Men sådan er livet, så derfor er det med at gribe den nu ♥

Lige et par over ‘kloge’ ord fra mig, der lige i et splitsekund følte sig lidt alene.

XX
R

3 kommentarer

 • Nina

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ligesom at alle er på ferie! De slikker sol, drikker drinks og hopper i poolen, og mig? Jo jeg tager til Dampfærgevej hver dag og arbejder, alt imens min familie sover længe, ser Olsen-banden og spiser pandekager #AltBarselTilbageTilKvinderneFuckDeDerModerneFædre
  God dag ✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du har jo så ret. ❤️ Jeg er så heldig at have lang ferie fra studiet, men min kære mand skal desværre arbejde et par uger endnu. Til gengæld tager jeg mig selv i hver dag at glæde mig til han kommer hjem fra arbejde igen – på en eller anden måde meget hyggeligt. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 TING DU KAN LAVE MENS DET REGNER // SÅÅÅÅH DEEEET..