PUT NOGET GLIMMER PÅ OG OP PÅ KAMINEN..

GAMLE KÆLLING // FØDSELSDAGS ØNSKER..

79bc21f9-6e1c-4f60-ac11-ee27261d0890

NÅR MAN INTET ØNSKER SIG… eller noget. Min mor, mine veninder og min kæreste/datter har alle spurgt mig, hvad jeg ønsker mig – og jeg kan vitterligt ikke komme på ét eneste ønske. Når man ikke kan komme på et ønske, er det så fordi man har alt i livet, som man kunne tænke sig, eller er det fordi man køber de ønsker man har. Jeg ved det ikke, men i år, der har jeg bare ingen. Jeg skrev til min veninde Nansen, at det eneste jeg ønskede mig, var hendes mand i et par timer og hans boremaskine, den mente hun godt kunne misforståes. HA! Det kan den måske også, men jeg mente faktisk det jeg skrev. Min kæreste flyver tilbage til Singa den 15 Juli, og jeg har ingen til at hjælpe mig, med alt det jeg gerne vil ha´hængt op. Altså jeg mangler hænder, og ikke bare hænder – mande hænder. Og som venner vi dele, er det ikke sådan man siger det ; )

Jeg har selvfølgelig nogle ønsker på listen, som bare er for dyre til at tillade sig at sige dem højt. Det ene er en pasholder fra Louis Vuitton, en rejsekuffert fra samme mærke – og et LOVE Bracelet fra CARTIER. Men det er nok sådan noget, der bare forbliver på en ønskeliste, og det er nu også helt fint. Hvis man ingen mål har i livet, så har man jo ingen grund til at opnå noget, så er man for enden af vejen, og der er sgu som regel lidt kedeligt og ensomt.

Så det er måske meget godt, at der ikke hober sig ønsker op, og jeg bare er ret content. Jeg har virkelig ændret min holdning til materielle ting, da jeg aldrig har shoppet så lidt, som jeg gør nu. Nuvel jeg shopper Zara og H&M, men ingen dyre ting, andet end når jeg er i DK, og jeg glæder mig vitterligt over en taske fra MINISO til 60 kr, måske mere end en virkelig dyr taske. Eller måske bare det samme, og så kan man jo ligeså godt shoppe den billige. Men nu må vi se, i morgen får jeg min årlige tur til St. Tropez med min kæreste, og det glæder jeg mig virkelig til. Det er så sjældent det bare er ham og mig, og jeg trænger sådan til hans opmærksomhed, og en voksen samtale ♥

Hvilke ønsker har I jer, og hvad er der på jeres liste.? Måske i kan sende noget inspiration min vej?

; )
Sol Kys

R

Ps. er der stemning for endnu en ‘Rikke´s Take on the World?’?? Hvis I ikke har læst mine seneste så kan I finde dem HER & HER.

5 kommentarer

 • Janni

  Jaaaaa 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 elsker dit talen on the World 👌🏻
  God fødselsdag 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jaaaaa 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 elsker dit take om the World 👌🏻
  God fødselsdag 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni H

  Jaaaaa 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 elsker dit take on the World 👌🏻
  God fødselsdag 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Forsinket tillykke med fødselsdagen! Hvor ser du bare fin ud på det billede og labre stænger. 😄🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Tillykke med fødselsdagen og hvor er du altså bare pæn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUT NOGET GLIMMER PÅ OG OP PÅ KAMINEN..