JEG VED IKKE OM JEG KAN TALE OM DET // TING DU SKAL TÆNKE PÅ NÅR DU REJSER..

ALT HAR EN ENDE // VI SIGER FARVEL..

MAN KAN JO IKKE FORSÆTTE FOREVIGT så derfor siger vi farvel. Farvel til vores far, som lige er blevet sendt til Singapore. Haha. I troede så meget, jeg lukkede bloggen.. så morsomt. Men det gør jeg altså ikke. Aldrig. Okay måske på et tidspunkt. Men bestemt ikke nu. Så længe der er nogen der gider læse med, så har jeg en masse mundævl jeg gerne vil dele med jer. Så endelig hæng ved ❤️

Bella´s far skal være i Singapore den næste mdr. hvor vi skal være her i DK, det er virkelig hårdt at skulle undvære hinanden på den måde. Jeg ville ønske det kunne være anderledes, men det kan det bare ikke. Han skal arbejde, og der er ingen af vores venner i Singapore nu, da alle stort set er i DK eller andre steder og holde ferie. Der er få der lige er kommet retur, men det er ikke mange. Så der er ikke noget at være i Singapore lige nu. Nu er det rent arbejde de fleste laver, og ikke så meget sjovt.
Vi drager først mod Singa igen, midt Aug. så derfor går der bare en mdr´s tid, før vi ser ham igen. Han holder sig heldigvis aktiv med en tur til Sydney på Onsdag, og en uge med alt hans personale der skal trænes i Singapore, og så kommer en af hans gode venner på besøg fra Danmark, og så smutter de også lige en lille tur til Bali. Så lidt hygge er der også for ham. Tror det er vigtigt at holde sig igang med planer, når man skal undvære sin familie så lang tid.

Sidste år, tog Bella og jeg til DK først, hvor vi smuttede en uge til Frankring ned til farmor og farfar, og så kom han først 1 mdr. senere på sommeren, faktisk lige den dag, hvor det begyndte at regne, og så stoppede det ikke i 2 uger. Det gad han simpelthen ikke denne sommer. Så derfor valgte vi at holde sommerferie sammen i Frankrig. Sammen med familien, og sammen med venner  (…. og fik nakket mit ur.. Hvis du ikke har læst det, så kan du læse min skøre historie lige HER.) Men nok meget godt vi startede med at holde ferie sammen, så ender man heller ikke med at blive skilt, fordi man har gået op og ned ad hinanden i en alt for lille lejlighed i regnvejr. HA ♥

Så lige nu skal vi lige finde ud af at være alene, det tager lige noget tilvænning, og lillemusen savner ham allerede, så det bliver godt nok en laaang mdr. Men vi har lavet skema, og vi tæller ned, krydser af og klipper målebånd ; )
Man skal altså bare nyde, når man er sammen. Vi tager det så meget forgivet, og det skal man bare ikke gøre. Gem alle de sure miner væk, og få det bedste ud af det – selv ud af det værste, for i morgen kan det være slut. Men heldigvis ser vi ham igen, så glimmer på, og op på kaminhylden, det kunne ha´været meget værre ❤️

Tak fordi i følger med, selv i jeres ferie. I er de bedste.

Kys
R

3 kommentarer

 • Jeg hoppede da så meget i! Så meget at jeg nåede at tænke øv altså 🙁 Men så drillede du jo bare – hurra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er også alene i Danmark i en måned med tre børn imens manden er tilbage i Asien. Han siger at det er ret sjovt at mødes med alle mændene alene. De har pludselig tid til mere sport, pool og den slags, når der ikke også er en familie der skal plejes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, det er det samme her. Måske vi faktisk bare er i vejen for dem .. hahahaha ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VED IKKE OM JEG KAN TALE OM DET // TING DU SKAL TÆNKE PÅ NÅR DU REJSER..