CHRI CHRI KLUMME NO 4 // BALI REJSEGUIDE..

13 TING DU KAN LAVE MENS DET REGNER // SÅÅÅÅH DEEEET..

VI HAR ævlet nok om regnen, dårligt vejr og skidt humør. Så er det med at bruge tiden på noget fornuftigt, så derfor har jeg lavet en liste med ting du kan lave, når det regner ; )

//

Du kan slå dig selv i hovedet over, du ikke bestilte den rejse, da der stadig var flere tilbage – for indse, vi har ingen sommer i Danmark, når vi endelig får lidt, så er det for sent, og man er tilbage på arbejde. (nogen af os)

Du kan begynde på The Handmaid´s tale på HBO, den er sgu meget cool. Jeg er ved afsnit 3 nu, og det lover godt.

Du kan læse min rejseguide til Bali på Chri Chri, og igen slå dig selv i hovedet over, du ikke bookede den rejse, da den var der.

Du kan undre dig over, hvorfor du har fået din menstruation TO gange denne mdr. Hva´fanden går det ud på. En blanding mellem at gå i overgangsalderen, eller fordi du er så fertil, du sender 2 æg afsted, igennem systemet. Ingen af delene er velkommen. Tak!

Være mega træls over, du ikke huskede at købe det bløde toiletpapir i IRMA, og du nu kun har de ruller tilbage, som minder om dengang du gik i folkeskolen, og altid lidt rendte rundt med en rumpe der gjorde ondt. NEJ M, det er ikke ligegyldigt hvilken mærke man køber. Og NEJ, jeg er ikke til økologisk toiletpapir. Som i ALDRIG!

Du kan tømme din håndtaske og indse hvor meget crap du render rundt med, og det slet ikke er særlig blogger agtigt, og lige gyldigt hvor meget du end prøver, så bliver det aldrig et godt billede ; )

Du kan skrue op for varmen, hoppe i en bikini, og lade som om, det faktisk er sommer i Dannevang – og så kan du læse mit indlæg om ‘ikke at nøjes’. Læs det LIGE HER.

Spørger dig selv, hvordan du endte med at få 2 parkeringsbøder på 1 uge. Det er altså ikke god karma, 35 virker ikke som det er min bedste alder eller mit bedste held det medfører.

Så kunne du teste det sexlegetøj, der er endt i din postkassen, uden du selv har bestilt det, eller fået det i pressegave – men det simpelthen er blevet afl. ved en fejl, og det skulle ha´været til en fyr, som deler næsten samme adresse som dig, bare i 2100 i stedet for 2150 – og nu er det bare mega pinligt, for du har flået pakken op i håb om det var det iphone cover, du købte på en kinesisk side, men nu kan du ikke rigtig afl. den tilbage, da det både er pinligt for ham og mig, og jeg har flået pakken til atomer.! What to do?

Så kunne du prøve at få bugt med de hove, med hård hud, du render rundt med, for det ligner da noget der skal slibes ned med en vinkelsliber. Men igen, hvem skal se dem, jeg skal jo ikke ha´sandaler på!

Overveje om det er for tidligt at begynde at drikke kl 10.00 om morgenen. Den er vel 17 et eller andet sted.

Ordne dit klædeskab, der er alligevel så mange ting du ikke skal bruge. Så som dit sommertøj. Så frem med striks og vinterjakker, vi har valgt i 2017 at springe den sæson over der hedder “SOMMER”. “Loading Summer…..ERROR ERROR”

Googel ham hvis pakke du har modtaget, og finde ham på Facebook, og tage sig selv i at tænke ‘jeg gad ingengang hvis jeg var single’ så ved man den er slem. Eller..!! Skruble over, om man skulle hænge hans ‘China køb’ i en gennemsigtigt plastikpose på hans dør. En lille regnvejrs joke ‘Fra: MIG – Til: DIG ; )

//

Der er så mange ting man kan lave når det regner, og én af dem er også, at hoppe i sin fleecedragt fra Karmameju, og drible under dynen, og det er præcis dét, jeg vil gøre nu ; )

XX
R

 

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRI CHRI KLUMME NO 4 // BALI REJSEGUIDE..