FOR 3 ÅR SIDEN // HOSS INTROPIA FOTO SHOOT..

NÅR MAN BRUGER ALLE SINE POPCORNPENGE PÅ SKO OG KÆRLIGHED..

Foto By: Bella Bumbum ❤️

SÅ GLAD SER MAN UD når man lige har brugt en hel mdr´s lommepenge på at shoppe sko. YAY… Noget jeg ikke har gjort i flere år. Jeg har simpelthen ikke budget til det, så det bliver til ‘her og der’ H&M og ZARA, der kommer hjem i skabet. Men jeg har sparet alle mine popcornpenge sammen, og spenderet alle sammen på ét par sko. Totalt yndlingssko, nogle jeg har ønsket mig i rigtig lang tid. They are finally MINE.. Muuuhaahhaaa ; )

– Skal nok vise dem in action snart ♥

Jeg er lige kommet tilbage fra Fyn, da jeg skulle afl. Bella hos ‘mormor’, hun har talt timerne til hun skulle derover. Jeg nåede ingen gang at få en kop kaf´eller et styk ‘kaaagee’ så blev jeg bedt om at skride. Nå, men tak for liftet mor…!!! Så satte jeg da bare kurs mod O´ense, hvor jeg skulle ud og se min veninde Maria´s nye baby Rose. Ja jeg ved det godt, alle mine veninder er på ‘babyvognen’, men så er jeg jo selv fri for det. Ha!

– og så nåede jeg også lige forbi min veninde Eleni, helt uanmeldt, da jeg bare så gerne ville se hende, med lommen fuld af træstammer, for det elsker hun. Det blev bare til en hurtig kaffe, og så daffede jeg i H&M som jeg elsker elsker, for alt hvad der bliver udsolgt i KBH det er der altid i Odense. Jeg har seriøst lavet de vildeste køb der, som er endt på udsalg – men som har været revet af hylderne for lang tid siden, på den anden side af broen. Epic shopping ; )

Er der forresten nogen der skal på Roskilde på Onsdag? Jeg købte billet igår, så nu skal jeg også afsted – jeg var ikke sikker på, om jeg ville bruge pengene, men mange af mine veninder skal afsted, så jeg hopper sgu på vognen. Min veninde Nansen, hun er fra Roskilde, så alle de tøser derfra, dem skal vi ‘hænge ud med’ og til ‘forfest’ som i gamle dage ; )

Glæder mig faktisk, for Phlake kommer og dem vil jeg helt vildt gerne se. Endelig nogen jeg kan synge med på, som spiller på Roskilde.

Så hvis I ser mig, så kom lige og få en krammer og en trutter ; )

XX
R

4 kommentarer

 • Kathe

  Kender det alt for godt – jeg er på SU så pengene hænger ikke på træerne, og jeg hader at spare op fordi det tager så lang tid. Men når man så endelig får købt et af de dyre ting fra ønskelisten så føles det bare vildt godt.
  Din jakke er forresten helt vildt fin – hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Den er som bare fra ZARA ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, det er ikke sådan når man er på ‘lommepenge’ så er det de små ting, der glæder. Men når man så endelig får sparet sammen, så det glæder det endnu mere. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tager du så ikke de fine nye sko på og drikker kaffe med mig, når BumBum skal hentes igen?

  PS: Nu gav du mig lige FOR VILDT lyst til træstammer…. !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR 3 ÅR SIDEN // HOSS INTROPIA FOTO SHOOT..