NÅR MAN BRUGER ALLE SINE POPCORNPENGE PÅ SKO OG KÆRLIGHED..

NÅR ALTING KAN VÆRE LIGEGYLDIGT..

Kjole BAUM UND PFERDGARTEN // Clutch DANSK // Sko GUCCI..

FLERE AF JER SPURGTE hvad jeg havde i skokassen jeg postede igår, og jeg ville faktisk ha´delt det, men inden jeg gjorde det, så jeg en opdatering på Insta fra en af mine fellow blogger-søstrer, én af dem jeg virkelig godt kan lide, og blev så enormt ked af det. Hun postede et billede hvor hun fortalte hendes følger, at hun havde mistet sit barn i 7 uge… Bum.!

Så skal man sgu ikke poste et par sko man har købt, det gør man bare ikke. For det kan være fuldstændig ligegyldigt man har shoppet et par sko, når en kvinde (og en mand) ikke kan få børn, og når de endelig bliver gravide, så mister man det i 7 uge. Det knuste bare mit hjerte, og jeg må være ærlig og sige, jeg græd sgu for dem, for livet kan være så fantastisk og det kan være SÅ urimeligt – og det var det igår. Jeg gik i seng med mit nye ELLE og åd en hel pakke marcipanbrød, og havde dem i mine tanker hele aftenen.

Men her er altså mine fuldstændig ligegyldige sko… De er smukke. Sådan nok de smukkeste sko, jeg nogensinde har ejet. De er også virkelig gode og gå i, og det er sjældent det sker for mig, da mine fødder er så defekte #freak

Men når alt kommer til alt, så er det her materielle gøgl, jo nonsense, hvis hjertet gør ondt. Det heler det ikke, det er som at tisse i bukserne – det varmer kun for en kort stund.

Rock, du Rocker min verden, og du er den sejeste kvinde jeg kender ❤️

XX

R

5 kommentarer

 • Helle

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så fældede jeg lige en tåre ❤️Så fint skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tak Louise, Jeg var sgu også ret rørt over situationen ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jensen

  Rikke hvilken størrelse endte du med a tage skoene i? Er de store eller totalt italienske små? Jeg er en normal str. 40 men jeg syntes altid de ser så store ud når andre har dem på, og jeg tør ikke købe dem hjem i en 40 af den grund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg har taget dem i en 39,5 for de er ret store i str ; ) MEN MEGA GODE AT HAVE PÅ. Elsker dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN BRUGER ALLE SINE POPCORNPENGE PÅ SKO OG KÆRLIGHED..