MINE TANKER FOR 1 ÅR SIDEN..

MR M IN BLACK..

NÅR MAN ER I GODT SELSKAB så flyver tiden afsted. I dag fik jeg en updatering på FB, om at det her billede, havde jeg postet for 2 år siden. TO ÅR SIDEN!!!

Billedet tog jeg, da M og jeg var i Singapore alene, for at finde lejlighed til os. Vi fandt lejlighed 5-6 uger før vi flyttede herud, da de ikke skriver kontakt med folk før der. Baaaaah. Pænt nervepirrende. Men det nok den én af de sidste turer vi har taget uden Bella. Det er lidt svært, når man bor så langt fra familien, så er der ikke så mange der kan tage over i så lang tid. Og alle herude, har jo deres eget ‘crap’ at sørger for, så dem kan man ikke lige tvinge et barn ned over hovedet 🙂

Nu skal vi hjem 1 mdr. sammen, så er der en masse bedsteforældre der står i kø for at passe, så det glæder jeg mig til. Ikke at jeg ikke elsker min datter, men nogle gange, skal man også elske sig selv højere – Bare et par dage om året, så tror jeg man bedre mor og kæreste 🙂

Så pas på derude, for snart er ‘Mutti’ på banen i KBH’s gader og stræder. HA!

Kys fra Singa ❤

XX

R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TANKER FOR 1 ÅR SIDEN..