KRABBE DANS. KYS MIG & DATE NIGHT..

MINE TANKER FOR 1 ÅR SIDEN..

img_5620-e1466543945223

MINE TANKER er jo nemme at spore, for hvad jeg har tænkt på den givende dag, eller følelser jeg har haft, kan jeg bare søge på på bloggen. Jeg kigger tit 1 år tilbage, for at se, hvad jeg mon tænkte der. Sidste år har jeg siddet og funderet over, hvad der var dejligt ved Danmark, og forskellen på at bo i Europa vs. Asien. Det sjove er, de er stadig meget gældende. Hvis jeg skulle skrive et indlæg nu, ville der stort set stå det samme.

//
Danmark er jo så umådelig smuk om sommeren, og det glemmer man altså når man bor her.. Og der er mange flere grunde til, at Danmark er fantastisk, som man ikke sætter pris på

 

♥ Om sommeren har vi lange lyse nætter, og man kan danse til aftensolen, og nyde at der er mere dag – end der er nat! I Singapore er det mørkt hver dag kl 19.00 – det er lidt trist. Så jeg suger disse aftener til mig, og glemmer alt om, at om 2 mdr. så er alt tilbage til kedeligt og gråt. Lige nu. Lige nu i mit moment, der er danmark fantastisk ♥

 

♥ Man kan drikke vandet fra hanen, og skal ikke tænke på mylderbæ, forurening eller om der skal filter på, eller man skal købe flaske vand – det skal vi virkelig værdsætte. Jeg drikker ikke fra hanen i Singapore, og det var det første jeg gjorde, da vi kom hjem – et stort glas rent vand #luksus

 

♥ Man kan cykle, og jeg skal SÅ meget have skaffet mig en cykel, så jeg kan cykle stræder og gader tynd. Jeg elsker at cykle i københavn, og kigge på mennesker. I singapore ser du aldrig nogen cykle, det er simpelthen for farligt. De kan ingen gang køre bil – så tør man slet ikke satse på, at man ikke bliver kørt ned i trafikken på en jernhest!

 

♥ I Danmark, der ved du hvad du køber af madvarer, og er aldrig i tvivl om, at det er gode råvarer. Så kan det godt være, at din kylling den krymper til halv størrelse, fordi der er så meget væske i den. Men du skal aldrig være bange for, om du bliver forgiftet. I Singapore, der skal man virkelig være på vagt hvad du køber, for der er så mange tilsætningsstoffer i alt, for at få ting til at se smukkere ud – og for det holdere længere ; (

 

♥ I Danmark har vi flødeboller… Uhmmmm. Hvad sker der for, man ikke kan få det andre steder? Det er jo noget af det bedste man kan spise – og det feder slet ikke. Luftboller, som min venindes far kalder det. Overvejer at importerer det til Asien – måske det kunne blive en god udskiftning, for “Danish Butter Cookies” – Som ingen under 90 spiser.. Men det er det største du kan give, når du kommer som gæst. The Blue Tin Can.

Danmark, mange ting kan man sige om dig, men i aften og de næste 2 mdr. Der er du bare smuk og smukkere ♥

Sov godt ♥

XX
R

//

Der går ikke længe før jeg igen sidder på vores terrasse i Nordhavn, med frygten i maven om det nu er rigtigt, at vi får den værste sommer i 20 år. Jeg har haft de samme striks liggende i mit skab, det sidste år, og jeg har brugt hver og én, hver gang jeg har været hjemme. Jeg ved godt jeg også fryser mere når jeg ankommer til DK, men det har altså ikke været synderligt varmt den seneste tid. Dog var vi heldige, at vi lige ramte en skøn varm weekend, da vi var hjemme i DK til bryllup den 27 Maj. Så er Danmark altså bare smukkest ❤️

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRABBE DANS. KYS MIG & DATE NIGHT..