VERDENS FINESTE MIO OG VERDENS FINESTE SÆT FRA PIECES..

COPY CAT // JUNI DU BLIVER GOD VED MIG..

Jeg elsker når Mie laver disse opdateringer, og selv om jeg er totalt copy cat, så tænkte jeg,  jeg også lige ville lave en ♥

HYGGE med de andre danske mødre fra Bella´s klasse, inden alle rejser hjem for denne sommer, der går 2 mdr. inden vi mødes igen, og til næste år skal Bella´s dele op, så man ved aldrig, om børnene kommer i samme klasse i 3 klasse.

TIL endnu en kærlighedsfest hos hende her noget jeg har glædet mig til enormt meget. Deltog i hendes polterabend, men var desværre landet samme dag, så var pænt mast. Jeg får så også glæden af, at lande den dag brylluppet er, så tænker det kan gå to veje ; )

REJSE til Syd Frankrig og holde ferie med min svigerfamilie og 2 af vores vennepar. Vi bliver 9 voksne og 10 børn. Den helt perfekte ferie, hvor børnene leger på stranden og forældrene drikker kolde drinks. Win win.

FÅ mine plader tilbage til min bil, det er sgu så svært at flytte en bil, når man ikke må køre i den – ellers kommer jeg til at gå nogle skridt, når jeg skal til Fyn.

KYSSE på lille Elli som min veninde Kat har født, hende har jeg slet ikke fået set nok da jeg var hjemme.

KØBE en ny rullekuffert, den håndbage jeg har den nakker M hele tiden. Den helt store drøm er en fra RIMOWA eller Victorinox. Mit eneste krav er, der skal være lommer uden på, så man nemt kan komme til pas og penge, magter simpelthen ikke at skulle åbne den hver gang. Det bliver et nej tak herfra.

DRIKKE kolde drinks på min terrasse i Nordhavn, mens jeg ser solen gå ned (ja, eller op)

FINDE en kjole jeg kan have på til bryllup, eller genbruge den samme fra Stine´s bryllup.

LYTTE til Despacito på repeat.

MØDES med min gamle folkeskole klasse, vi har snart 20 års reunion, faktisk næste år, men vi har desværre én fra vores klasse, der lige er gået bort, og det sætter nogle tanker igang. Så derfor har vi aftalt at 5 Aug. der skal vi alle mødes i Nyborg og spise pizza og drikke øl på volden. Så håber jeg bare, det bliver godt vejr.

NYDE at jeg er så heldig at have det bedste af to verdener. Danmark når den er bedst (håber jeg) og Singapore hvor solen altid skinner (som i altid).

SYNGE højt til Nik & Jay på Skanderborg – uden at betale 3500 kr for 2 billetter, som jeg jo var så dum at gøre sidst.

OPLEVE steder jeg ikke har været før, i stedet for altid at tage de samme steder hen. Gør du hvad du plejer – så får du hvad du plejer.

SPISE østers og drikke kold hvidvin i solen, sammen med min Skanderborg Crew, og tælle dagene til vi atter skal betræde SMUK fest.

BESØGE Århus med Nansen. Det er vores sted, vi er kommet der siden jeg ventede Bella for 9 år siden. Der var jeg dog noget ustabil, da jeg led noget så slemt af kvalme, sureopstød, kramper og hvad der ellers hørte med til det at ruge en unge.

GRINE med min veninde Eleni i haven, og spise rugbrødsmadder med torskerogn og uanede mængder af slik og kage – og måske en lille Irish coffee. Skal vi hyg´- skal vi tyg´❤️

BO sammen med Camilla den uge, hvor hendes familie tager til Frankring. Det bliver som at være ung igen, uden ansvar og papir på toiletrullen 🙂

TAGE til Fyn, og besøge min veninde Maria, som også lige har født – og nyde mine to veninder fra Nyborg Line & Aline.

///

Selvom jeg lige er kommet tilbage til Singapore, så er der ikke lang tid til jeg vender tilbage til Danmark. Den 16 Juni sidder jeg atter igen på en Singapore Airlines med kurs mod København, hvor der venter 2 mdr´s sommerferie. Den ene af dem, får vi heldigvis lov til at holde med M, og den anden skal vi holde selv, da han bliver nødt til at rejse retur til Singapore og tjene nogle penge.

Denne sommer bliver helt perfekt ❤ hvor end den tager mig hen. Hvad er jeres planer for denne sommer?

Dejlig Lørdag

XX

R

 

 

 

3 kommentarer

 • Maria

  Rigtig hyggeligt indlæg!
  Og så vil jeg lige sige tak for at du har skrevet om Mie fra The Chair. Blev klippet af hende i forgårs, og hun var skide god og vidste hvad jeg ville have før jeg fik sagt noget. Hun er så dygtig, og jeg kommer klart tilbage 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Mie er bare den bedste. Jeg er også meget meget glad for mit hår, som hun lavede for et par uger siden. Jeg kunne godt overveje at adoptere hende med til Singapore ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Glæder mig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS FINESTE MIO OG VERDENS FINESTE SÆT FRA PIECES..