8 FILM DU BARE MÅ SE..

TING VI TAGER FOR GIVET // SKAL DU IKKE SNART HAVE ET BARN..

GRAVID MAVE

DER ER INTET der kan tages for givet i denne verden, andet end vi skal betale SKAT og vi en dag skal herfra. Det er sådan set det eneste i livet vi kan regne med – vi har alle kvinder en drøm om, at finde prinsen på den hvide hest, få huset med det hvide stakit, en golden labrador, den nyeste model fra Toyota OG så et barn. Det er jo dét, der står i alle de eventyrer vores forældre har læst for os hele vores liv.

Men jeg gad virkelig godt, at skrive en børnebog, hvor prinsen på den hvide hest har et gambling problem. Huset med det hvide stakit har vand i kælderen og skimmelsvamp på første salen. Den nye model fra Toyota har bremse problemer – og prinsessen har udfordringer med at blive gravid. Det er sgu da en bog man kan forholde sig til, for det er real life. Fylder vi hovederne på vores små børn, med at livet altid er über lykkeligt, og det er den eneste rute man kan tage..? Fylder vi dem med løgn og latin, og tegner et liv som ingen kan leve op til, og man kun kan blive skuffet.

Derfor er jeg så utrolig stolt af min veninde Julie Steincke og hendes sparringspartner Louise Bruun, at de belyser dette emne. Det er ikke alle der kan blive gravide, og flere og flere i min omgangskreds kæmper med det, og har kæmpet med det i flere år. Det er mere en realitet og en normale, end det snart er at blive hurtigt gravid. Dette er reality.

Vi bliver ældre og ældre, inden vi har lyst til at få børn, og det gør, det bliver sværere og sværere for vores krop at gennemgå denne journey. Vi vil have karriere og være sikker på, vi har fundet den perfekte mand at parrer med. Men hvornår vi bliver gravide, er en af disse ting, vi ikke kan kontrollere, som noget af det eneste i livet. Vi kan selvfølgelig spise sundt, og sørger for vitaminer og passe vores træning. Andet kan vi ikke gøre. Det er ude af vores hænder på rigtig mange fronter.

Både Julie og Louise, har selv været igennem udfordringerne i at få deres ønske barn/børn, og vil ikke have at det skal være noget man skal skamme sig over, hvis man ikke kan blive gravid på den ‘naturlige’ måde. Der er mange kvinder der står i samme situation, så del den med hinanden, og pak skammen væk, man er ikke alene.

Hør Julie og Louise Bruun fortælle om deres rejse til at blive mor, og hvad du kan gøre for hjælpe dig selv godt på vej. Billetter kan købes lige HER. Jeg ville ønske jeg var hjemme til at høre deres foredrag, men det er desværre lige et par dage før jeg lander. Jeg håber nogle af jer, tager derhen, så må i lige give mig et resume på det ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 FILM DU BARE MÅ SE..