CHRI CHRI KLUMME #3 // KARRIERE..

SES VI I SKOVEN?

200w

INTET NYT OVER SOLEN jeg tager lige 4 dage med influenza…(IGEN) Baaaaaah.. Ved ikke om i kan forestille jer, at være über syg, 36 grader udenfor, og være tvunget til at have aircondition tændt? Det er bare ikke rart. Som i slet ikke, slet ikke når ørerne også begynder at gøre ondt. Næsten hele min weekend har jeg ligget i sengen, så der er ingen fancy billeder af lækre outfits, eller spændende anekdoter at fortælle. Livet i sengen medbringer ikke så meget glamour.

Men tak for alle jeres søde mails, kommentarer på FB etc. om min klumme hos CHRI CHRI jeg er godt klar over, det nok er lidt svært at relatere til emnet ‘expat-kone/kvinde/kran’, men alle kan nok godt relatere til emnet ikke at føle man lever op til ens omgangskreds´s forventinger – og hvor bedre vi skal være til at tænke på, man kender ikke folks historie, da det er så nemt at dømme. Dømme én selv, dømme veninder – og nemmest af alt, dømme dem man ikke kender. Det skal vi være bedre til lige at lave en reminder om, man ved ikke hvad andre kæmper med, så måske man lige skal tage en chill pill, og hellere sende noget god karma, det kan vi næsten alle bruge – vi er bare mennesker.

… Og lige nu, der må i godt sende mig noget god karma, for jeg har virkelig brug for det. Jeg har aldrig været så meget syg i hele mit, som jeg er herude. Ikke at sige, jeg aldrig var syg i danmark, for guderne skal vide, det var jeg… Men influenza det rammer mig bare med det samme. Måske man skulle overveje den der sprøjte man kan få mod det, er der nogen der har prøvet den? Lad mig lige vide, hvordan det er gået, for jeg er ved at være lidt fyldt op af det her ; (

Jeg håber mandag er god ved jer, jeg vågnede til verdens bedste mail, hvor der stod at næste uge der bliver alle Skanderborg armbånd sendt ud… Halleluja. Der er næsten præcis 3 mdr. til vi endnu engang mødes i skoven – og jeg håber vi ses ♥

XX
R

3 kommentarer

 • Hej Rikke
  Jeg sender en masse god karma din vej. Det må være nedtur at være så meget syg 🙁
  Men ja vi ses i bøgeskoven – IGEN! 😉
  Nu med min egen blog, kan det være at det er mig der lægger et billede op med dig og en spand. Hihi !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Yaaaay, min yndlings Denise i skoven, det bliver mega epic ; ) Glæder mig til at se dig – og tillykke med bloggen søde.

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay det bliver så fedt!! Spande tak 😉
  Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRI CHRI KLUMME #3 // KARRIERE..