ALT GODT KOMMER TIL DEM DER VENTER..

FRA DEN ENE YDERLIGHED TIL DEN ANDEN..

giphy

HER UDE I ASIEN kan man aldrig regne med noget – eller det er faktisk løgn, for der er én ting du kan være sikker på, og det er, du bliver lige overrasket hver dag, når du træder ud af døren over hvor lidt pli og filter folk har her.

Nu giver jeg et eksempel, og det drejer sig altså om de sidste 6 timer i mit liv i dag. Det kommer til at lyde enormt expat agtigt, for jeg har altid en forkælelsesdag dagen før jeg skal rejse, så ret meget pampering ; )

EX 1. Jeg har booket en ansigtsbehandling,  jeg får altid fugtet kraniet inden jeg hopper på en flyver, så jeg ikke tørrer ud som en gammel sveske. Jeg har en rutine, jeg gør, inden jeg skal flyve langt LÆS HER. Jeg ankommer til stedet, og det første de skriger er (indsæt meget tykt kinesisk/engelsk accent):

Ohhhhh MY, Ricky, you have lost so much weight… YOU LOST SO MUCH WEIGH.. What happened??? WHAT HAPPEND RICKY…Are you sick.

Jeg bliver lidt forvirret for jeg var der for 1 mdr. siden, og ja jeg har da faktisk tabt 700 gram, men mente ikke det kunne ses. Hun fortsætter med at skrige SKINGERT hele vejen igennem stedet, mens der sidder andre og stirrer på mig, med uforstående øjne. Da vi kommer ind i mit lille beauty-skur, siger hun til mig:

Ricky you look so tired, YOU LOOK SO TIRED RICKY – you really look like shit. Don´t worry Ricky, I will fix you. I will fix your tired face. I will slim your face – you really look swollen.

Ahhhh, tak I guess.!!!

Man ville jo aldrig tale til folk på den måde i Danmark. Som I aldrig. Men flere af mine venner herude, og M som arbejder med lokale, de siger også de vildeste ting. Så som at han har taget på og ‘gotten FAT’. Hvem siger sådan noget til sin chef. Det havde jeg sgu ikke turde. Haha. Men man skal åbenbart høre sandheden fra børn, fulde folk og Singaporeaner ; )

///

EX 2. Jeg har smadret mit cover til min telefon, og det er åbenbart udsolgt alle steder her i Singapore, da jeg gerne vil have det fra Apple, så jeg har faret rundt for at finde et. Jeg har 7.9.13 aldrig ødelagt en telefon, hvad er utroligt. Men jeg har altid cover på den, så det må være derfor – for jeg taber den flere gang om dagen. Nok så derfor mit cover er smadret ; )

Nå, men jeg finder endelig en lille kinesisk butik, der er fyldt til randen med ragelse og dimse-dutter. Da jeg står og skal betale for mit cover, skriger hun lige pludselig op i mit ansigt.

Ohhh my gaaaawd. You look like actress. YOU LOOK LIKE ACTRESS.. What´s her name. WHAT IS HER NAME?? Jeg kunne jo ikke rigtig hjælpe hende, da jeg ikke havde en anelse om, hvem hun snakkede om. Men hun blev ved med at skrige YOU LOOK LIKE ACTRESS i can´t remember who. I CAN`T REMEMBER WHO..!!

Til sidst sagde jeg bare ‘Im not sure who you mean, but my friend Eleni in Denmark always says that I look like Cameron Diaz  (jeg kan så ikke selv se det, men det har hun altid sagt, men meget sødt af hende❤️).

YESSSSSSSS… You look like actress Cam´Diaz (tjaaaa. næsten rigtigt, men okay) YOU LOOK JUST LIKE CAM (nu er hun så også på fornavn med hende) Jeg kunne høre hende hele vejen ned ad gangen, hvor hun genfortæller historien til alle hendes kollegaer.. Så blev hendes dag da lige reddet.

///

EX 3. Vi har en butik herude som hedder COTTON ON og de har det skønneste lounge wear. Derfor tænkte jeg, jeg ville købe et par nye ‘hygge bukser’ til når jeg skulle flyve – så der måske (100%) var plads til et lille stykke chokolade – og jeg bliver ærligt (sorry) så oppustet når jeg flyver, så det er ikke så rart når noget strammer. Fatter ikke folk kan rejse i skinny jeans.

Jeg har længe været forelsket i et par mørkeblå bukser med de smukkeste blomster. Men de var udsolgt i Str Small, så jeg spørger hende ekspedienten om de måske har et par på lager – så kigger hun seriøst på mig med et elevator blik, og gir mig et par i Str. XL mens hun siger på ‘Singlish’:

“You try these, okay Lah. They are more your size. Okay, Can Lah.? Try, Try, Try. Very good size for youuuuuu, you don´t need no size small!

BITCH.DK

Hvad siger man så lige til det. Bum Bum. Det er jo ikke det at det er en XL det er det ,at det er flere numre for stort, og det sker hele tiden her ude. De siger jo det vildeste pis. Da jeg kiggede på en kjole i ZARA, kommer ekspedienten gående forbi og griner hånligt “Top for YOU, dress for me – you to fat”

Det er meget muligt, jeg vejer dobbelt af dig, men godt nok er du lille, men du er ikke for lille til at ligge ned.. Muhaaaahaaa.

Så det var 6 timer i mit liv i Asien. Ja, det bliver meget godt lige at kommet til Danmark og trække vejret. Jeg har lidt ø-kuller. Trænger til at komme hjem til folk der forstår mig. Jeg har ikke været hjemme i 5 1/2 mdr nu, det er virkelig lang tid kan jeg mærke. Det er første gang der er gået så lang tid, og NU skal det være ; )

Ha!

XX
R

5 kommentarer

 • Charlotte

  Hahaha undskyld, men det er ski’da lidt sjovt. Jeg har selv boet i Singapore for nogle år siden, og elskede deres “okay lah” og ting som de selv finder på, og bare fortæller en “your boyfriend make you cry, lah. dont cry, go home” haha, gode tider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  “Top for YOU, dress for me – you to fat” 😂😂😂 Er flad af grin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Pabian

  Fandme et sjovt indlæg 😂😂 Hvis du har læst Crazy Rich Asians af Kevin Kwan, så MÅ du læse den ASAP !! Der er ret mange af ovenstående typer 😉
  Tak for en fin blog❤️
  Kram fra Lea som er relativt ny læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Jeg har lige købt bogen idag, så jeg har lidt med på turen – dog håber jeg på, jeg får sovet ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Som en 1.82 cm. høj skandinav med meget lange stænger, kan jeg da godt høre at jeg aldrig skal til Singa-dinga. Mit selvværd ville jo aldrig blive det samme igen. 😳😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT GODT KOMMER TIL DEM DER VENTER..