EN PINK VÆG ER ALITID EN GOD IDE PÅ EN FREDAG : )

CHRI CHRI KLUMME #3 // KARRIERE..

DER ER PT.FEJL PÅ DERES SIDE – SÅ HVIS MIT INDLÆG SER MÆRKELIGT UD, SÅ ER DET DERFOR)

MAN TROR DET ER LYV men jeg har simpelthen fået lov til at luft mit mund-gøgl igen henne på mit favorit domæne. Denne gang har jeg skrevet lidt om emnet ‘Karriere’ eller mangel på samme ; )

Jeg har håber I har lyst til at tjekke min klumme #3 ud, og få et indblik i mine tanker og følelser omkring det at leve som expat-kæreste, og være den der rejser med som det tynde øl. Når man mister alt det man har arbejdet sig op til, og igen på ny skal genvinde folks respekt.

I kan læse min klumme HER..

3 kommentarer

 • Tu Nguyen

  Godt skrevet Rikke 👏👏. jeg har det nøjtigt på sammen måde , så forstår dig 100 % ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt skrevet Rikke, og så rigtig. Jeg overvejer at dele artiklen på min blog, men må ærligt tilstå, at jeg er bange for at folk vil synes jeg brokker mig over at gå hjemme og dase den, hvilket jo ikke et tilfældet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig stor high five herfra Rikke – Hvor er du skide sej! Sikke nogle inspirerende ord i en utrolig velskrevet artikel – med verdens sjoveste overskrift 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PINK VÆG ER ALITID EN GOD IDE PÅ EN FREDAG : )