HØR SKJORTEN MAN IKKE KAN LEVE UDEN..

8 FILM DU BARE MÅ SE..

FLIMMER KASSEN da sommeren ikke helt er kommet til Danmark endnu, så har jeg lavet en liste over film og serie i kan underholde jer selv med under dynen.  Det er ingen hemmelighed at vi ser enormt mange film/Serie herude. Hvis man ikke orker at gå ud, så hopper vi i seng og laver TV marathon. Det er faktisk noget af det bedste jeg ved.

WHY HIM?  det er længe siden, jeg har grinet så længe. Nok mest fordi jeg så min kærestes ansigtsudtryk, da det gik op for ham, at på et tidspunkt bliver det ham, der en dag, skal møde Bella´s nye kæreste…  I filmen møder man familiefaren Ned Fleming som skal møde datteren Stephanies kæreste for første gang. Ned er en enormt overbeskyttende far, som har høje forventninger til kærestens kunnen – og det bliver nok lidt svært for ham at leve op til

Hele filmen sidder man både måbende og fuldstændig i krampe over, hvor en ‘normal’ situation mange forældre kommer i, når de skal møde deres datters kæreste for første gang. Vi havde mange snakke om det bagefter, for der er jo simplethen intet man kan gøre, den kamel må man jo bare sluge, og håbe på, hun bliver rigtig træt af ham, meget meget hurtigt, hvis han er et røvhul – eller det vil sige M sagde at vi bare måtte sluge den, jeg var mere ude i noget med at kidnappe ham og evt. bruge en flishugger. Det har jeg set i CSI er den nemmeste måde at komme af med et lig på. Det skræmmer M rigtig meget siger han, at jeg ved det overhovedet ; )

 

the-founder-michael-keaton

THE FOUNDER  fortæller den sande historie om sælgeren Ray Kroc, der endte med at eje fastfood-kæden McDonald’s. – men det var ikke helt den nemme eller fair vej til ejerskabet han tog. McDonald’s var nemlig til at starte med ejet af brødrene Mac og Dick, der havde fundet på et effektivt, nyt system, så kunderne ikke skulle vente på deres mad. Kroc så straks potentialet i den innovative idé, og ville lave McDonald’s til en storslået restaurantkæde. Selvom brødrene prøver at stå imod, begynder den stædige sælger at møve sig ind på deres territorie.

Det er super interessant ‘baseret på en sand historie’ film, og man sidder egentlig med en følelse af, han var en rigtig stor skiderik ham Ray Kroc – men man kan heller ikke helt lade være med at være lige dele imponeret over, hvad han opnåede.

patriots-day-header

PATRIOTS DAY handler om den forfærdelige terrorbombningen under maratonet i Boston 2013 og ikke mindst den efterfølgende menneskejagt. Mark Wahlberg spiller Politibetjenten Tommy Saunders, der er med til at holde styr på den sportslige begivenhed, sammen med resten af politistyrken, da flere eksplosioner pludseligt rammer nær målfeltet.

Det tragiske der følger, og jagten på at fange dem, som har skabt dette kaos. Heldigvis var der ikke mange der døde under bombningen, men rigtig rigtig mange kom til skade, da bombemændende havde lavet sprængstof af skruer og søm ; (

Saunders slutter sig sammen med overlevende, beredskabsfolk og efterforskere i et kapløb med tiden for at fange gerningsmændene, før de slår til igen, og er en af grundende til man fanger dem før de når at skade flere mennesker. Historien er som sagt autentisk, og meget meget tragisk – så man sunder sig lige et par gange, da der er flere situationer i filmen, hvor man bliver meget rørt, specielt da man ser, der er en dreng på 8 år der har mistet livet. Det kan jeg næsten slet ikke have når jeg selv har en datter på den alder. Verden er nogle gange bare et ondt ondt sted.

ALLIED

ALLIED en film med Brad Pitt er som regel altid god, og hvis man ikke er til hans film, så kan man jo bare nøjes med at kigge på ham ; )

Filmen handler om to spioner, Max og Marianne, der under Anden Verdenskrig bliver hyret til at slå en tysk embedsmand ihjel. Under missionen forelsker de sig, og da de vender tilbage til London, er ønsket at starte en familie og blive gift. Idyllen forsvinder hurtigt, da Max bliver kontaktet af efterretningstjenesten, der præsenterer ham for en ubehagelig nyhed om hun i virkeligheden for fjenden? En god gammel daw´s kærlighedshistorie, med både guf og syltetøj ♥

 

share-img

HACKSAW RIDGE jeg er ikke særlig stor fan af Mel Gibson, men den mand kan altså lave film. Der har ikke været en han har lavet, som jeg ikke har været helt opslugt af incl. denne.

Filmen handler om soldaten Desmond Doss, en kristen mand, som ingen troede på, men med en klar holdning til det femte bud  ”Du må ikke slå ihjel” – hans chefer i militæret, prøvet at gøre alt hvad de kan, for at gøre hans liv et levende mareridt, og vil have ham til at droppe hans karriere, da han nægter at bære våben – det bliver en personlig overbevisning, der gennem hele filmen står i stærk kontrast til de uhyrlige hændelser der skete under krigen. Men da det hele brænder over, og de står midt i en battlefield på en japansk klippeskrænt, hvor man forsøgte at erobre i maj 1945. Slaget om Okinawa hører blandt Stillehavskrigens blodigste slag.

Desmond Doss var en samarit der dedikeret sit liv til militæret og kaster sig ud i krigens rædsler. Ikke for at dræbe men for at redde sårede soldaters liv – og ham ingen troede på, viser sig til at være en helt anden end forventet ♥

Filmen har modtaget seks Oscar-nomineringer, bl.a i kategorien for Bedste film. Jeg giver den 5 stjerner ud af 5, da den simpelthen er så godt lavet, og jeg er en sucker for film der er baseret på en sand historie.

 

accountant-copy

THE ACCOUNTANT er spillet af ingen mindre end Ben Affleck. Han spiller revisoren  Christian Wolff, der lever et dobbeltliv. Den autistiske mand arbejder som revisor for et mindre firma, men i virkeligheden er det et dække for hans noget farligere freelancejob.

Wolff er bogholder for nogle af mafiaens mest hårdkogte gangstere og forbryderorganisationer. Valget falder på en robotvirksomhed, hvor regnskabsmedarbejderen Dana har opdaget en kostbar fejl. Da Wolff dykker ned i tallene, begynder der at tegne sig et overraskende billede, og snart bliver folk omkring ham myrdet.

Det er en rigtig ‘drenge film’ men det kan jeg nu meget godt lide at se engang i mellem ; )

maxresdefault

THE GIRL ON THE TRAIN denne film, har jeg faktisk set for en del mdr. siden, men jeg kan simpelthen ikke slippe den. Den sidder bare i en og et lysende tegn på, hvor mange syge mennesker der findes i denne verden.

Man følger Rachel Wilson, som har svært ved at komme videre efter sin skilsmisse. Hun bruger nu hverdagene på at køre i toget mellem Manhattan og New York. Rachel forsøger at glemme sit forspildte liv ved at drukne sine sorger, og fantasere om Megan og Scott Hipwell, der bor i et hus på samme gade, hvor hun selv delte et hjem med eks-manden Tom. Parret bliver iagttaget med misundelse hver dag fra togets vinduesplads. Hun har ikke længere noget indhold i sit liv og desværre tager alkoholmisbruget over for Rachel, da hun en morgen vågner op med et blodigt ansigt og hukommelsestab. Hun har ingen anelse om, hvad der er sket, og hvor hun har været – men da der senere bringes en efterlysning om, at Megan er forsvundet sporløst, er det nu op til den forvirrede kvinde at finde ud af, hvad der skete den aften.

SANDHEDENS SKYGGE / SHADOW OF THE TRUTH (kan ses på NETFLIX) Hvis man er til making a murderer så skal man helt klart se ‘Sandhedens skygge’ –  Denne dokumentarserie undersøger en sprængfarlig mordsag fra 2006, hvor en ukrainsk indvandrer blev dømt for mordet på en 13-årig israelsk pige – man følger hele politiets efterforskning eller mangel på samme, og de brutale historier der kommer frem, da de graver mere og mere i mordet. Man skal have tid til at se den, da den ikke foregår på engelsk, så man skal lige have tungen lige i munden.

Så var der lidt at gå i gang med, og hvis I har nogle retur til mig, ville det være så fedt – for jeg er ved at være i ‘bund’ som man siger ; )

XX
R

 

3 kommentarer

  • Tak for anbefalingerne, glæder mig til at se flere af dem.
    Dog må jeg sige at jeg selv var så skuffet over The Girl on the train. Jeg havde kort forinden slugt bogen, og måske derfor var den ret kedelig for mig. Jeg vidste hvad der ville ske.
    Tak for en skøn og ærlig blog😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Tina.

      Der tror jeg du har helt ret, hvis man har læst bogen, så har man også en helt klar holdning til hvordan personerne er, og det kan som oftes kun skuffe. Min kæreste havde også læst bogen, så vi delte heller ikke helt samme holdning. DON´T READ AND WATCH… haha. Man skal gøre enten eller ; )

      Dejlig du læser med
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Yeah så er der lidt underholdning til en regnvejrsdag – vi ved de er der 🙂
    Hvis du ikke har set serien Bones på Netflix – så er der til mange timer, eller Elementary.

    Tak for en dejlig ærlig blog uden fine fornemmelser.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HØR SKJORTEN MAN IKKE KAN LEVE UDEN..