NÅR DET GÅR OP FOR EN HVOR LIDT RETTIGHEDER MAN EGENTLIGT HAR.

OBJECTS IN MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR..

LILLE LISE LET PÅ TÅ Jaaaa, foden er sgu ikke blevet bedre i dag, tvært i mod… Og noget jeg panikker mega meget over er, det er den ankel der nærmest har været knust, fra da jeg blev kørt ned. Jeg har 4 skruer der holder min ankel sammen, og derfor har jeg lidt tænketank over, jeg ikke kan løfte mine tæer, og min fod ligesom skal slæbes…! Jeg giver det én dag mere, og så tager jeg til lægen. Jeg har jo allerede læge planer i dag (LÆS HER). Men en fest havde vi, og jeg vil allerede glæde mig til næste år, måske bare passe en anelse mere på min fod.. Haha!

Dagen igår gik bare komme at komme os, og skrive med de andre tøser fra vores bord, og dele billeder og videoer fra aftenens udskejelser. Jeg er stadig (mere) fan af Thomas Helmig – intet ondt ment om Michael Carøe, han var super fin, og de spillede Regndans som jeg ønskede – og bandet han havde med var TOP gode. Men kun én ting vil slå ‘Thomas’ og det var hvis Christoffer kom til Singapore, så der er lidt vej endnu ; )

Men husk, når I står op så tænk på mig, der er jeg hos min ‘pigedoktor’ og få tjekket understellet og jeg håber virkelig på det bedste. Man kan jo ikke gøre andet ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET GÅR OP FOR EN HVOR LIDT RETTIGHEDER MAN EGENTLIGT HAR.