FLOWER GIRL // DEN MEST BEHAGELIGE SOMMERKJOLE..

NÅR DRØMMENE BRASER..

Beach Bag DANSK // Jumpsuit ZARA // Briller CÉLINE // Cap LULU LEMON..

NÆSTEN.. Okay.. Jeg var lige ved at få et hjertestop idag, da jeg sidder på Sentosa her til eftermiddag og har en samtale med M og Camilla omkring min rejse til Hong Kong og videre til Shenzhen. Min rejse er i morgen tidlig kl 10.00 noget som jeg har glædet mig helt vildt til – og midt i samtalen siger M “Skal du til Kina??? Jeg troede bare det var Hong Kong, så skal Du da have visum”….

WHAAAAAAAAAT???

Jeg Googler det, og finder ud af, at en lille bleg dansker som mig, kan sgu ikke bare tro at jeg kan komme på besøg til Chicken Rice, uden at spørger pænt om lov. Grænsen til Kina er lukket, og de vil skide på, om jeg er fra Dannevang. Hvis jeg skal ind, så skal jeg søge om visum, og man kan søge det der hedder Express Visum, og det tager op til 72 timer, så skrid ‘white man’ du er ikke ønsket her –  I flere timer, troede jeg mine drømme var totalt knuste, og jeg ikke ville komme afsted. Men nu har vi så undersøgt det hele dagen, og har fundet ud af, hvis jeg kommer med pasbilleder på et bestemt kontor i HG så kan jeg søge derfra og få det med det samme, håber vi 7. 9. 13.

Men hvem havde også tænkt på, at for at komme derhen, så skal man krydse grænsen til Chinaland, og det kræver sgu visum. Ikke mig, jeg har aldrig været der før, så har ikke skænket det en tanke. Seriøst. Fuck Me.

Fotocred: Camilla 

Så jeg har vitterligt igen, brug for jeres gode karma… ♥

Vi ses på den anden side, hvis jeg ikke ender med at blive anholdt i Kina for bestikkelse – og hvis jeg ikke kommer ind, så kan I sgu finde mig på en bar i Hong Kong. Der er ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet ; )

Kys og dejlig Søndag Danmark.

XX
R

12 kommentarer

 • Mette

  Skal du opholde dig mere end 72 timer i Kina. Er ret sikker på, at når vi lander i Beijing, så er der en skranke ved immigrantionen for dem, som bare skal være her kort. Det burde vel også være muligt dernede i grænseland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sandt – i Kina har de sådan et 72 timers ophold uden visum, men med særlig proces ved ankomst. Mange bruger det ifb med en mellemlanding. Jeg har ikke selv afprøvet det, men har set flere gå efter den tydelige skiltning, når jeg har været i Shanghai. Men ellers – held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  https://www.travelchinaguide.com/embassy/visa/free-72hour/

  Prøv at kig på dette, om du kan bruge det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det hjælper så meget. Tusinde tak for linket, det kan jeg helt sikkert bruge. Lad os håbe jeg når frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen sikke da – jeg krydser alt for god karma 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  Jeg bor i Shenzhen 🙃 Du kan få visa on arrival – koster vist 165 RMB. Hvis der ikke er kø tager det 10 min. Visum gælder i 5 dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hold kæft hvor er du bare sød. Det gav mig helt ro i sjælen. Så hvis du ser en forvirret ‘fynbo’ så er det bare mig 🙂

   Tak for hjælpen ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cristina

   Jeg er dog ikke sikker på at man kan få det ved alle grænserne 😱 Men jeg ved at man kan få det ved grænseovergangen: Lowu/Louhu – men det kræver at I kommer med toget fra HKG hvilket også er det hurtigste. Tip: kør på 1. klasse 🙃 Ikke dyrt !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, det junpsuit vil jeg gerne have fingrene i! Er det købt for nyligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FLOWER GIRL // DEN MEST BEHAGELIGE SOMMERKJOLE..