OBJECTS IN MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR..

JEG ER OKAY..

(Det her billede er altså (desværre) et gammelt et af slagsen, taget den 30. Juli 2013 dengang da maven var lidt fladerer.. haha )

TROR JEG.. Det blev Mandag, og det blev Tirsdag… Jeg var som sagt ved lægen igår (LÆS HER), og blive tjekket, og til min store glæde, var cysterne væk. Pist væk, og slet ikke til at syne, hvor de var draget hen, det aner jeg ikke og jeg er også ligeglad, jeg håber bare ikke de nogensinde kommer tilbage 7.9.13 – det gjorde mig SÅ lettet og glad helt inde i hjertekulen. Alt på den front, var helt som det skulle være, men de ved ikke hvorfor, mine blødninger ikke vil stopper ; (

Sidste mdr. blev den falsk stoppet med piller, som skulle sætte en ‘prop i det’, og gøre, at den ville gå i sig selv. Det gjorde den også – men da de 3 ugers kur af piller var ovre, kom den jo tilbage som den skulle, men stopper så bare ikke igen. Nu har jeg ikke gået så mange dage ‘over’, så lige nu skal jeg give det noget tid, og hvis det ikke er stoppet om 3-4 dage, så skal jeg retur til min læge igen.

Det er så træls, og det gør mig enormt bekymret, for man kender jo sin krop, og der er bare noget der er forandret, eller som pt. er anderledes. Jeg har troen på, det nok skal blive godt igen, men HVORFOR fortsætter det her.? Hvis de ikke kan finde en løsning næste gang jeg kommer til lægen, så ser jeg min simpelthen nødsaget til at rejse hjem, og få dem til at undersøge mig, for jeg vil simpelthen tages alvorligt. Nogle gange er jeg lidt bange for herude, fordi de ved vi er expats, og har forsikring, at så kan de bare trække tingene ud, for de er jo godt klar over de får 2-3000 kr pr. gang jeg kommer på besøg hos dem. Det har jeg desværre oplevet nogle gange, når vi har skulle undersøges, for stort eller småt. Jeg tror og håber dog på, at hun ikke er lige sådan, og kun vil sine klienter det bedste.

Kun tiden kan vise, hvad der skal ske. Lover jeg holder jeg updated, da det er noget vil skal tale åbent og ærligt om, vi er alle født med det samme (os kvinder altså) og det skal ikke ties væk ♥

It´s normal

XX
R

5 kommentarer

 • Anne-Mette

  Jeg havde også blødninger, der ikke stoppede igen.
  Det endte med jeg fik fjernet min livmoder, det er noget af det bedste der er sket.
  Har stadig mine æggestokke så ingen overgangs alder, men ingen blødninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Er det rigtigt?? Det lyder meget tiltalende, hvis man kan bruge det ord i denne sammenhæng. Jeg er vitterligt så træt af de her konstante blødninger, på den ene eller anden måde. Jeg har altid misundet mine veninder, når de havde helt styr på det hele, og vidste præcis hvornår den næste kom. WHY ohhhh Why… Er jeg ikke blevet én af dem ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvordan går det med foden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha… Tak fordi du spørger. Jeg er jo sådan en klodsmajor, det er jo helt skørt. Men foden har det meget bedre, mange tak. Jeg skal klart lige være OBS på den, men det går fremad. Jeg må simpelthen blive indenfor, så sker der vel for dælen ikke noget ; )

   Tak for Tanken Janni ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Håber at de finder frem til hvorfor det bliver ved, det er da ret foruroligende. Du må også kunne mærke de fysiske men, hvis du bløder så meget. Men hatten af for din åbenhed omkring det.

  Og du rammer plet mht det omkring expat sygeforsikringer og behandlinger. Jeg har sagt til min mand, at jeg tror mit største ønske i livet er at man kan stole på folks intentioner om at ville andre det bedste. Og mit argument var netop i stil med det du skriver. Jeg er skeptisk ved både læge og tandlæge, da jeg ikke reelt føler, at de nødvendigvis vil os det bedste og ikke indimellem foreslår noget, som gavner deres økonomi bedst. Det er virkelig et dilemma.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBJECTS IN MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR..