NÅR DET KVINDELIGE GØR ONDT // SKAL VI SNAKKE OM DET..

DRAWSTRING BAG..

drawstring

DRAWSTRING BAG

Hvis der er noget jeg er totalt faldet for, så er ‘Drawstring bag´s’ eller på dansk en ‘Svømmetaske‘. Sådan en her, havde jeg i hvert fald, da jeg var på Bella´s alder, og gik til svømning i Nyborg Svømmehal – Uhhhh det var gode tider, dengang var det også legit at spise pomfritter fra kaffeteriet når man var færdig med at træne. Det var på ingen måde set som usundt, for man spiste jo efter kostpyraminden… Rigeligt med kartofler, og at de så lå i lidt olie, hvem har det nogesinde skadet?? Baaaaahhhh!!!

De er bare SÅ praktiske, specielt når jeg går så meget som jeg gør, der er det altså ret cool at man kan have alle sine ejendele på ryggen, og ikke skal slæbe sig skæv i stellet, inden man kommer hjem. Render jeg bare rundt og ligner en idiot i Singapore, eller er i med mig?

; )

 

4 kommentarer

  • Josefine

    Haha.Fancy gymnastiktaske er lige sagen, så jeg render i hvert fald rundt og ligner en idiot med dig. Men jeg bor også i New York, så måske vi bare er udenlandskdansker-idioter sammen? I’ll take it 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      HA. Det vil jeg sgu gerne dele med dig – det er da top moderne og mega fashion forward ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alice

    Jeg tænker bare at de stropper skærer nemt ind i huden, når man har bare liiidt vægt i tasken (sådan husker jeg i hvert fald mine gymnastikdage i folkeskolen).
    Jeg tror ikke jeg kan undvære at skulle have mindst 2 rum i min taske – men i de rigtige farver er de fine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Nu har jeg heldigvis ikke svømmetøj og madpakke med mere ; ) Men du har meget ret, der skal ikke for meget i dem, så skærer de i skuldrene. Jeg har altid en lille pung i nettet, så jeg kan have kreditkortholder, penge etc med ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET KVINDELIGE GØR ONDT // SKAL VI SNAKKE OM DET..