NU MED KLUMME PÅ EN SÅ FIN ADRESSE SOM CHRI CHRI..

TILBAGE TIL HVERDAGEN // ALT HAR EN ENDE..

… OG EN REGNORM HAR TO.. Man kan jo ikke rejse forevigt, er der nogle kloge mennesker der siger – jeg siger det er noget fis, men alt skal jo have en ende.. I går aftes kl 23.00 rejste Fætter Nico, Kusine Josse, Tante V og Onkel Claus tilbage til Danmark, og det var meget vemodigt for os, men specielt for Bella. Hun græd i 45 minutter, og kunne slet ikke klare tanken om, de ikke skulle være her mere. Men det har også bare været næsten 3 uger fuld af sjov og ballade, og man skal nok lige vænne sig til tanken om, man ikke kan vågne op her til morgen, og bare kan hoppe oven på dem, og endnu en dag ville være fyldt med underholdning. Selv jeg skal vænne mig til, der ingen buffet er når jeg vågner og ingen scones kl 16.00… What the What…. ; )

Kommer til at være så meget i underskud af mad de næste par dage, vi har ikke lavet andet end at drikke og æde i 2 uger, så skal kroppen på seriøs detox. Jeg har allerede booket Reformer træning i morgen kl 10.00 jeg håber virkelig jeg kan holde gejsten, når vækkeuret ringer i morgen tidlig – jeg tvivler også på, Bella kan finde glæden for at stå op kl 6.00 og med skolebussen kl 7.00 – det er sgu da også mega træls, men hun skal heldigvis hen et sted, hvor hun elsker at være, så hjælper det lidt på det.

Vi kan dog glæde os over at Farmor og Farfar er her nogle dage endnu, og vi bare skal have en rigtig ‘driver Søndag’ ved poolen ♥

Håber I får en dejlig søndag, og har nydt weekenden med familien og dem i elsker.

XX
R

Hey har i set mine store nyheder?? Hvis ik´så læs om det lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU MED KLUMME PÅ EN SÅ FIN ADRESSE SOM CHRI CHRI..