TIL VANDS TIL LANDS..

NÅR MAN ER FIRST MOVER..

JAKKEN DER HAR OVERTAGET INTERNETTET… Skriver COSTUME lige HER. Da jeg så denne jakke i Oktober i Singapore, der var jeg selv lige ved at falde på halen – jeg forelskede mig så meget i den, jeg endte med at købe en ekstra i December, fordi jeg var bange for, den anden jeg havde ville gå i stykker ♥

Når man bor helt i Asien, så aner man stort set ikke hvad der rør sig i ‘fashion world’ i lille Danmark, men da jeg vågnede i morges, og havde 3 beskeder fra mine veninder, der alle henviste til COSTUME´s post om min elskede jakke, gik det op for mig, at mine mange år i branchen, alligevel må have givet mig én eller anden ‘fashion sense’. Jeg blev så glad for jakken, jeg gjorde noget, som jeg aldrig troede jeg ville gøre.. Jeg solgte min Anne Vest jakke.. Jep. Det havde jeg forsvoret jeg aldrig ville gøre, men da jeg blev så forelsket i denne, var der ingen grund til jeg havde sådan en dyr jakke hængende i kælderen, og det var på tide, den måtte glæde en anden, og det endte den også med at gøre ; )

Den er nok tæt på udsolgt i Danmark, men det sjove er, den er alle steder i Asien hvor vi lige har været. Om det så er Saigon, Manila eller Hong Kong, den har hængt i alle butikker, de har heller ikke rigtig brug for sådan en jakke, disse steder – kun lige i Hong Kong, for det var dælme kåååååldt. Jeg har også set den mange steder i Singapore, og har kigget på den flere gange, for at se om den var på udsalg, men det er den aldrig kommet. Var fristet til at købe én mere ; )

Find verdens bedste BikerJakke LIGE HER, jeg har købt den i Str. Medium, så der er plads til en strik under – køb den i vil ikke fortryde det ♥

XX
R

3 kommentarer

 • Christina

  Årh kunne godt være fristet – ved bare ikke om den passer til mig 😏 Er det forresten en Saint Laurent taske på billedet? Den ser lidt nice ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er min ‘gamle’ shopper fra SAINT LAURENT, jeg er top glad for den, og den kan vendes, så den har ruskind på den ene side, og glatskind på den anden. Multi bag. bag for life – som man siger ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ja, såå fin. Hvilken størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL VANDS TIL LANDS..