NÅR MAN 'BARE' ER EN FAMILIE PÅ TRE..

GLÆDELIG OVERLEVELSES DAG // 5 ÅR..

STILHED FØR STORMEN.. Jeg har hele M´s ( og min) familie på besøg i Singapore, så jeg er rundt med dem og vise alle herlighederne.. Vi har været på Hop On – Hop Off bussen, set China Town, Hajilane, Arab street Flower Dome, Gardens by the Bay, Marina Bay Sands, Orchard Road etc. Så der er lidt stille herinde, da vi er ude og opleve ‘verden’. Men om 2 dage er jeg på det store ‘Ohøj skib’, så har jeg noget mere tid, og håber på jeg har wifi ; )

Jeg kan se på insta det er modeuge, og hvor er det bare befriende jeg ikke er en del af det… Sagde man lige en lettelse. Ahhhhh.. Sådan en rigtig STOR én af slagsen ♥

Normalt dedikerere jeg et helt indlæg til at skrive dette, men i år har jeg valgt at poste min Insta opdatering her;

Glædelig Overlevelsesdag 👼🏼For mange betyder denne uge modeuge – for mig, blev mit liv forevigt forandret, på præcis, denne dag for 5 år siden 🚑🚨Alle sad til modeshows, og jeg lå på traumecenteret på Rigshospitalet, uden viden om hvordan mit liv forevigt skulle ændres – fra at skulle købe en parkeringsbillet, til at blive påkørt med 70 km i timen, stoppede min karriere i modebranchen meget brat. Det var alt hvad jeg havde, det var alt hvad jeg kunne, og det var alt hvad jeg var god til…

Der går ikke én eneste dag, hvor jeg ikke tænker på dén dag.. Der går ikke én eneste dag, hvor jeg ikke mærker mine udfordringer, som er blevet en del ‘af mig’ 💕 ‘It’s a new kinda normal’ og det er også helt okay. Jeg selv, er blevet et bedre menneske på denne vej tilbage til hvem jeg nu er. Og er hver dag taknemlig for, jeg stadig er her til at være Bella’s mor, for en mor skal man ikke miste når man selv kun er 3 år ❤

Jeg har lært det er okay at være ked af, livet ikke er ‘som før’, men ikke at dvæle ved det. For jeg har dét her liv, og det er meget mere værd. På mange måder er jeg taknemlig for min ulykke, det lyder helt skørt for andre, når jeg siger det højt, men i mit hovede giver det så meget mening. At mærke livet, er dét livet handler om, det skal nok bare gøre nas nogle gange – og det har det virkelig også gjort..

Men HUSK selvom man møder udfordringer, så er det vigtigste hvordan man løser dem, hvordan man acceptere, og hvordan man giver slip på vreden. For livet er sgu dejligt, og jeg har kun tænkt mig, at få det bedste ud af det.

Jeg er nået en milepæl, og jeg er ikke sikker på jeg længere vil komme med min ‘års opdatering’, for selvom jeg hver dag kæmper, også selvom folk ikke kan se det – og også selvom jeg ikke siger det højt, så er jeg nået så laaangt🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Derfor vil jeg gerne sige tak for alt. Tak for hjælpen. Tak for forståelsen for, når jeg har været totalt ‘cray cray’ og ikke har givet mening.. så har i stadig hjulpet mig, været der for mig, elsket mig som jeg var, som jeg kæmpede og som den jeg er blevet til idag 💋

Den 3 Feb. 2012 vil altid for mig, være en speciel dag 💋 Uden Jer den dag, havde jeg ikke kunne klare det M, Kathrine, Nanna, Roxy, Cao og Bombi – men også tak til min familie, Sarah, Julie, Tillie og alle Jer andre der besøgte mig. Dog kan jeg ikke huske mit ophold så meget, da jeg var ret drugged, men Jer kan jeg huske, og det elsker jeg Jer for💕

Pas på hinanden ❤❤❤❤

XX

R

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN 'BARE' ER EN FAMILIE PÅ TRE..