LAV ET SHOPPING SCOOP I ASIEN..

MATCHY MATCHY OUTFITS..

img_2596

CHINESE NEW YEAR I går gik det ned.. Det var årets højdepunkt, i hvert fald for nogen. M holdte Chinese New Year party for de ansatte, og her møder ‘kone’ og barn jo selvfølgelig op. Vi gik asian style med matchende trøjer, Bella insisterede på vi tog ens tøj på – faren var ikke helt enig, men i vores hus vinder kvinderne altid ; )

Hvis I fulgte med på min snap Rikkemay2204 så, så i nok alle de skøre ting der skete i går aftes. Men det er virkelig charmen ved at bo i Asien, der er så mange ting man ikke forstår, men stadig synes der er meget fascinerende, dog enormt anderledes. Men danskere (eller os) er nok så vant til at tingene er på én måde, og når det så er anderledes, så skal man lige vænne sig til det.

I går var vores 2 Chinese New Year, så man er lidt mere inde i det i år, og det minder en om, hvor langt vi er kommet… Vi har været her i 1 1/2 år nu, og jeg forstår slet ikke hvor tiden er blevet af. Det både varmer ens hjerte, men chokerer også en over, hvor hurtigt tiden også går her. Troede kun det var i Danmark, at tiden fløj så hurtig afsted, så man ikke kunne nå at følge med. Men det åbenbart livet generelt, og det er jo bevis på man skal nyde hvert sekund man har, for man ved aldrig hvornår det stopper.

Men vi kan kalde os selv pro´s nu, og det hele virker ikke så skørt, når vi kaster med maden (for ‘good luck‘..alt drejer sig om good luck), som det gjorde sidste år. Vi er finally ‘locals’ ♥♥♥

Min dag går i slowmo, jeg har spise pandekager til morgenmad, og er stadig i min seng her kl 11.37 – men nu går den ikke længere, vi skal i poolen og derefter ud og købe sandaler. Uhhhh jeg elsker søndage, bare helt ned i gear med familien ♥ M rejser til Tokyo i en hel uge, så det er med at få den ‘hygge’ med, man nu kan.

Dejlig Søndag

XX
R

4 kommentarer

  • Line Maria

    Elsker det! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Er vild med den t-shirt!!! Må man spørge hvad str.
    du har den i? Så vidt jeg kan se på hjemmesiden
    er det en herre style – jeg har nemlig et hurtigt stop i lufthavnen i Singapore fredag, så krydser fingre for at jeg lige kan nå at hive en ned fra
    hylden ;-)! Dejlig søndag!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Katrine.

      Det er en herre model, den er dog ikke super stor. Jeg har taget den i medium, jeg kan godt lide den loose – og Bella´s er str 140 i børne afd.
      Nu ved jeg ikke hvilken terminal du ender i, men der er UNIQLO i lufthavnen ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katrine

      Hej Rikke
      Tusind tak 🙂 – jeg håber, at jeg lige kan nå at løbe ind og hive ned fra hylden ;-)).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAV ET SHOPPING SCOOP I ASIEN..