REJSEBØGER DER OGSÅ ER PÆNE..

LAV ET SHOPPING SCOOP I ASIEN..

SHOP TILL YOU DROP hvis man rejser i Asien, så kan man virkelig gøre nogle shopping scoops, hvis man leder længe nok. Forleden da jeg var på min laaaange (varme) gåtur i China Town, der fandt jeg denne smukke kimono til 10 Sing dollars (50 DKK) man skal dog ikke lade sig snyde af, der står *Singapore Silk* i nakken på den. Det er IKKE silke, så skru ikke op for varmen på strygejernet, det kommer ikke til at lugte særlig godt ; )

Mit største ønske da jeg var i Tokyo var, at finde en af de vaske ægte kimonoer på et loppemarket, men Bella´s blev syg, og det var ikke lige på hendes Top 10 at finde sådan en. Så jeg må ‘nøjes’ med en af dem i ‘Singa Silk’, godt jeg ikke ryger mere, så var jeg nok gået op i røg. Ha! Jeg havde nok heller ikke råd til at købe en hvis jeg fandt den, da de næsten koster det samme, som min husleje i min første lejlighed i Søndergade 5000 Odense C, så der var nok en mening med galskaben.

Men jeg har været så forelsket i den Mie havde med både til Bali og til Thailand, at jeg også måtte eje en. Den bliver super god til når jeg på cruise med svigerfamilien om 14 dages tid. Jeg glæder mig så meget. 1. til de alle kommer til Singapore 2. til at hygge med dem på ferie. Sidst vi var på ferie allesammen sammen, hvor det ikke var i Frankrig, var da vi var i Florida, lige da jeg havde startet bloggen i 2012 tiden flyver afsted ♥

Om lidt skal vi til Chinese New Year´s party med M´s ansatte, og traditionstro der skal man have noget rødt på, men jeg har ikke rigtig noget i skabene, så Bella og jeg skal have matchende outfit´s på tror jeg, det er også meget Asiatisk, tror dog ikke M kommer til at bryde sig om den ide, men hans ansatte kommer til at elske det ❤️ Jeg har købt de sødeste cartoon tee´s til hende og jeg fra Uniqlo, og de skal på i dag tror jeg.

Hvad end i har af planer, så håber Jeg i får den bedste Lørdag.

XX
R

 

3 kommentarer

  • Hvor er den bare fin! Jeg drømmer også om sådan en smuk sag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Wauw 😍, sådan en vil jeg også have. Måske lidt svært når man bor i Jylland og ikke liiige kommer forbi Singapore.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hej Rikke, elsker din blog. Synes du har en fed stil, og worker både dyre og billige ting. Så hvad med at lave en webshop hvor du sælger cool asiatiske ting til alle os blegfede danskere med ønske om at være lidt mere seje og eksotiske til hverdag og fest? Bare en ide? Hej herfra, Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEBØGER DER OGSÅ ER PÆNE..