PUT A BOW ON IT // AVA SNEAKERS..

HVORFOR 1997 VAR ET HELT SPECIELT MUSIK ÅR..

Bevis på hvorfor 1997 var helt speciel💕🎧💕🎧💕🎧

Året var 1997.

Alder: 15

Location: EF sprogrejse i Brighton.

Beklædning 👗👠👛: Buffalo’s, DIESEL crop top, og bukser i syntet, pastel øjenskygge og foundation i 3 shades for mørk.

Sted: The Paradox natklub, som var stedet hvor man gik hen, når man skulle ‘shake it’ 💃🏻💃🏻 De solgte ikke alkohol 🍹🍾🍻 og efter kl 23.00 forvandlede det sig til et sted for LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Trangender) og dem der havde hang til DRAG 💄💅🏼

Selskab: Nanna Meyer, Aline Pihl, Morin Reiness & Marie Hagelskjær

Musik: EPIC 🙌🏼

Dette er 20 år siden, og det føles som ‘igår’, en af de største minder jeg har fra mine unge dage. 15 År gammel, på min første rejse. Men alle mine konfirmations penge i ‘travel checks’, med planen om at pierce min navle, det lykkedes ‘desværre’ ikke i denne omgang, men klarede den så i 1998 i Kentucky da jeg var udviklingsstudent, med nogle forfalskede underskrifter 😂 #rebel

Jeg følte så meget mig selv, og var overbevist om jeg var så voksen, man havde styr på alt. Ohhh BOY. Hvor var jeg dog blond og naiv. Jeg anede jo slet ikke hvad der ville ramme sig, og hvor lidt jeg egentlig vidste om noget som helst.

AQUA har også 20 års jubilæum i år, det var som at få et slag lige i kraniet, med en lunken porre, da jeg så det på FB i dag, da jeg vågnede – og hvis noget minder mig om mine unge år, så er det dem. Jeg har grædt, grint og sunget med på alle deres numre. Selv BARBIE GIRL. 1997 har uden tvivl været det år, der har betydet mest for mig, og for der, hvor hjertet begyndte at ‘udvikle’ sig.

Dejlig tur ned af memory lane og med informationen om, jeg er blevet 20 år ældre #crap Heldigvis er 30’erne de nye 20’er så jeg var mange gode år i mig endnu 😜

Velkommen til 2017 ♥

XX
R

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Gud, er det virkelig 20 år siden? Tiden flyver afsted. Og du har ret, det var et godt år for musikken!

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUT A BOW ON IT // AVA SNEAKERS..