NYE TØFLER TIL MORMOR..

TING DER GØR MIG GLAD..

img_1463

NÅR HJERTET VARMER HELT IND TIL KNOGLERNE jeg er faktisk god til at sætte pris på det jeg har, men ligesom alle andre kan den ene hverdag også bare tage den anden.. Og pludselig står man næsten 1 1/2 år senere i Singapore, og tænker “hvor fa´en blev tiden af” og fik jeg sat pris på det jeg havde og det jeg oplevede..??

Så nogle gange er det meget godt lidt at huske en selv på, hvad der er vigtigt i livet, og hvad der får en til at smile ♥

DET GØR MIG GLAD:

♥ tanken om at julen snart starter for os og danmark skal være dét sted, den skal fejres – og vi i år alle er samlet til jul i Nordhavn, det gør mig glad.

♥ tanken om jeg snart får prøverne på mine sko, og jeg endelig kan få dem at se – er bange for jeg bliver skuffet, men håber på en begejstring.. ; )

♥ tanken om min svigerfamilie snart kommer til Singapore, og vi alle skal på en af vores mange dejlige ferie. Sidste vi var på tur var i 2012 hvor vi var i Florida. Det er nogle af mine bedste minder, da vi alle hygger os sådan sammen.

♥ tanken om jeg har verdens bedste veninder, både her og dér, og alle vegne. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at fortjene dem, men de gør mig til et bedre menneske.

♥ tanken om den danske isblå himmel og dens cotton candy skyer, den gør mig så glad hver gang. Vi sætter slet ikke nok pris på, hvor smuk den er. Det gør man når man bor herude, og man ikke ser den så tit.

♥ tanken om hvor stolt jeg er af Bella, og hvor langt hun er kommet på den tid vi har været i Singapore, og på hvor meget hun er vokset med opgaven.

♥ tanken om jeg har alle mine bedste forældre og Bella får lov til at vokse op med dem, det gør mig glad. Sådan rigtig glad.

♥ tanken om at verden er så langt fremme, så hvis man bliver syg, så har de en bedre viden, og en større mulighed for at hjælpe en. Det gør mig glad og forhåbningsfuld.

♥ tanken om jeg lige har fået lov til at være på ferie med 3 af mine yndlings ‘Phuket piger’, og vi har endnu et eventyr vi har oplevet sammen. Dét gør mig enormt glad. (LÆS HER)

♥ tanken om jeg igen skal være tante til en lille pige, da min veninde Kat venter sig, det får mit hjerte til at hoppe.

♥ tanken om jeg ikke rigtig ønsker mig noget i julegave, andet end tid med min familie og en masse oplevelser, det gør mig glad, for det må betyde, jeg har det jeg ønsker. I hvert fald i materielle goder?

♥ tanken om, jeg snart skal hjem og spise uanede mængder af marcipanbrød, poletter og lakridspiber. Det gør mig glad, og lidt bekymret, da jeg ikke ved om jeg kan passe mit tøj.

♥ tanken om et helt skab fyldt med striktrøjer og lange jeans, boots og uldstrømper, får mig til at hoppe af glæde. Hvis der er noget jeg elsker, så er det striktrøjer og uldent tøj.

♥ tanken om at året byder på endnu en masse oplevelser, som jeg ser enormt meget frem til, og føler mig utroligt heldig og priviligeret over, jeg får lov til at putte alle de minder i min hjerte-kramme-æske! 2017 byder både på en masse rejseri, koncerter, festivaller, bryllupper og barnedåber. Mere kan man ikke ønske sig.

♥ tanken om jeg har en masse pakker der ligger og venter på mig i nordhavn, det gør mig glad, det er nok også nogle af de eneste julegaver jeg får i år. Når man bliver ældre, så er julen bare ikke helt det samme mere. Så glæder man sig over gaverne til sine børn.

Jeg er i det hele taget ret glad og tilfreds (der er altid plads til forbedring) men jeg tager heller ikke ting for givet, og jeg sætter pris på det jeg har. Jeg prøver på at være den bedste version af mig selv, og på at behandle andre mennesker, som jeg gerne selv vil behandles. Jeg respekterer dem, der respekterer mig, og jeg holder fast i mine holdninger, hvis folk gør mig ondt. Jeg er fair, jeg er direkte, jeg er kærlig, men også hård. Jeg er åben – men genert hvis jeg ingen kender. Jeg elsker meget, og jeg føler mere. Jeg er sensitiv, og et tudefjæs. Jeg savner og jeg længes og i bund og grund vil jeg bare kramme. Jeg ønsker alle det bedste, og misunder ingen for deres succes, men under dem kun det de har opnået. Jeg elsker at opleve, men trives også godt i faste rammer. På papirerne er jeg voksen, men i hjertet er jeg bare et sårbart barn, som gerne vil elskes og som gerne vil elske ♥

Og jeg elsker Jer, tak fordi I læser med ♥

XX
R

 

4 kommentarer

 • Skønt glædes-indlæg – håber de har gemt masser af marcipanbrød derhjemme (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Om jeg så skal bryde ind i FØTEX om natten, så skal jeg nok få min marcipan obsession styret ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Sikke et hjertevarmt indlæg! Det er altid rart at huske på alle de gode ting i livet. Især her op til jul! Tak for at du delte din “liste” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja nogle gange hænger man altid fast i alt det, der kun spreder negativitet. Me included. Så nogle gange er det vigtigt, man lige får en ‘husker’ ; )

   Glædelig December

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE TØFLER TIL MORMOR..