INTERIOR DREAM // DEN PERFEKTE SENGEGAVL..

NYTÅRS DULLEGREJ..

nytaarsgear1

NYTÅRS GEJL om få timer skal vi sætte kursen mod Hørsholm, hvor vi skal holde nytårsaften. Tøjet er stadig ikke fundet, men jeg helt styr på mit ‘overfladiske gear’ – alt mit styling udstyr det er klar til brug.

BJÔRN AXÈN Repair Shampoo til tørt og/eller skadet hår høj koncentration af nærende mineraler og proteiner fra havet, der genopretter skadet hår og øger elasticitet, økologisk argan-olie og sea lavender, som beskytter hår og hovedbund og har en genopbyggende virkning. Håret bliver styrket og elasticiteten øget, så håret bliver mere smidigt.

ID HAIR ROOT LIFTER  Mit hår er enormt glat og har svært ved at holde en toupering, eller nogen former for et forsøg på volume. Jeg giver tit op på mit hår, da det bare klasker og er svært at arbejde med. Men da jeg var inde ved Mie THE CHAIR der anbefalede hun mig denne Root Lifter, og den har vist sig, at være en kæmpe redning for mit hår.

ID HAIR MASSIVE POWDER Endnu et produkt jeg hoppede med på, da jeg var ved Mie. Det arbejder sindssygt godt sammen med Root Lifteren – den giver mega volume og kontrol. Et must have i skuffen.

GHD PLATINUM er altid det glattejern jeg vælger, når jeg skal style mit hår, eller der skal købes nyt. Nu sker det heldigvis ikke så tit, da man nærmest ikke kan slå det ihjel. Det sidste jeg havde, havde jeg haft i 8 år. Det er det ultimative værktøj til at skabe bølger eller et perfekt glat og glansfuldt hår. Det nye GHD Platinum holder temperaturen på 185 så man ikke ender med at svitse håret af, det er så kedeligt, når man står og skal ud, og ligner en høstak. Jeg havde egentlig planer om at krølle mit hår i aften, men det tror jeg faktisk jeg springer over, og bare går efter det bølgede look.

SACHAJUAN PROTECTIVE HAIR PERFUME giver en frisk fornemmelse og duft – behandler håret ved at gennemfugte det, gøre det mindre statisk og give glans og ekstra beskyttelse.

 

CLEAN PERFUME er det eneste jeg bruger. Jeg har lige været inde i byen i NORR og købe en tre-pak af mine yndlings parfumer. I Singapore der koster de en krig, så jeg må lige få lidt med hjem i min kuffert. Deres dufte er 99% altid en succes og dufter som var man lige rullet ud af vaskemaskinen ♥

CND WILDFIRE om det er neglelak eller Shellak, så går jeg ikke uden for en dør, uden jeg har mine røde farve på neglene. Nogle gange giver jeg dem lige en pause fra shellak, men så kommer deres neglelak på i stedet. Jeg føler mig nøgen, hvis jeg ikke har noget på.

FILORGA EYES ABSOLUTE er anti-aging pleje til øjenpartiet: Den udglatter, løfter og er en form for kosmetisk her og nu, samt giver et langsigtet resultat ved øjenomgivelser, øjenlåg og synlig opfriskende effekt på mørke rander og hævelser. Mere klare og friskere øjenomgivelser. PLUS giver styrke, forstærkere øjenvipper og gør dem længere på sigt.

(Fås i Magasin fra midt januar)

Dette er mit kit til at få det bedste hår og negle, så jeg kan se ekstra lækker ud, når 2017 bliver ringet ind ; )

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR DREAM // DEN PERFEKTE SENGEGAVL..