BARE DET SAMME SOM SIDST TAK // VERDENS BEDSTE FRISØR ...

NÅR MAN BESØGER MALMØ ALT FOR TIDLIGT // AKADEMIKLINIKEN..

img_1727

NØDDE TJEK sådan her så jeg ud i morgens kl 7.30 da jeg besøgte Akademikliniken i deres nye lokaler i Malmø, det var ikke kun derfor jeg var der, for at se deres mondæne omgivelser, selvom de er virkelig pæne – For næsten et år siden den 17 dec 2015 der fik jeg en operation, som ‘hejste’ mine bryster tilbage til der hvor de én gang sad da jeg var ung (NOT) de kom faktisk til at se meget bedre ud end jeg havde turde håbe på…

Men når der går en år, så kan brystet godt ændre sig, og det var det der var sket. De var blevet lidt ‘tunge’ igen, så nu hvor jeg alligevel skulle være i DK i 1 mdr. og gemme mig i en striktrøje, så kunne jeg ligeså godt få det ordnet, og blive glad for dem igen♥

Ps. Medbring ALDRIG dit Singapore Dependent Pass i stedet for dit Danske pas, så ender du med at blive holdt tilbage af det Svenske politiet, der IKKE er glade for, du ønsker at gæste deres land. Heldigvis havde jeg et billede på min telefon af mit pas, så jeg i det mindste kunne bevise jeg iKKE var en immigrant. Til sidste troede de på mig, og lod mig komme igennem. Men kun minutter tilbage til jeg skulle stå på klinikken, nåede jeg det lige på et hængende hår. Thank god.

fullsizerender

Jeg havde næsten ikke spist i 24 timer da jeg var på vej til Havnen igen, så da Birgitta spurgte mig, hvad jeg havde lyst till, var det åbenbart en del ; )

Jeg ligger pt. i sengen og har lige set ‘Bridget Jones & Baby’ selvom det er 3 gang jeg ser den, så har jeg grint lige så højt, som gang nummer 1 og 2 ; )

Kys fra Havnen og fra de nye boobies.

XX
R

Akademikliniken

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARE DET SAMME SOM SIDST TAK // VERDENS BEDSTE FRISØR ...