LAGUNA PHUKET OG PATONG // HVOR SKAL MAN SHOPPE, SPISE & HVAD SKAL MAN SE??

MAN KAN GODT VÆRE BLEG SELVOM MAN BOR I ASIEN..

HOLD NU KÆFT jeg går i ét med tapetet.. Hahaha.. Jeg er jo den blegeste melorm i Asien disse dage – altså lige på nær dem der bruger whitening creme – og det er der virkelig mange der gør. . Godt man gerne vil være brun, men bare ikke bliver det, end omvendt. I Asien siger man, hvis man er brun så er det fordi man er fattig, og højst sandsynligt har arbejdet i rismarken. I Danmark der griller vi os gladeligt i højfjeldssolen. Hilsen hende der blev født i 80´erne ; )

Men jeg kom da hjem med en lille tan fra Phuket, og er nu tilbage i Singa Dinga, hvor det er gråt og regner. Men det regner på den fede måde, hvor man stadig har sommertøj på. Så klager jeg altså ikke. Turen går snart hjem til Danmark, og jeg glæder mig til at fejre jul med min familie og svigerfamilie. Vi skal alle være samlet i år, noget vi ikke har været i maaaaange år – selv min bror og hans skønne kæreste Hayley kommer. Bella knuselsker dem (og vice versa) og det er så skønt at se hende med sin onkel og tante, så føler man rigtig mange er blevet ‘voksen’ med familie, ansvar og det hele ♥

Baaaaaaahhhhhh. Jeg bliver sgu nok aldrig voksen, og det gør Bella´s far heller ikke for den sags skyld. Det er måske det der holder os så med på beatet (siger hun selv) da vi nægter at blive voksne og kedelige, selvom vi har så meget ansvar, som man nu har, når man får barn. Jeg håber Bella en dag kan se det, når hun bliver voksen, hvilket hun nok 100% ikke kommer til at sætte pris på, og der vil stadig hænge et skilt på hendes dør hvor der står “FUCK NU AF – INGEN VOKSNE. OG JEG MENER DET!!!” Åhhhh jeg elsker børn, man jeg kan jo godt selv huske det, og jeg havde bestemt ikke kedelige forældre eller gamle. Mine forældre fik mig da de var 17 år, og jeg er 34 i dag, så kan man godt regne ud at de altså stadigvæk ikke er gamle, den dag i dag ♥

Årets anden sidste julefrokost skal holdes i aften, heldigvis er det på 8 sal i vores condo (vi bor på 6) så vi kan bare vælte ned i elevatoren, og hoppe i høkassen. Det skal dog ikke blive vildt for mig, for jeg har 4 tøser til sleepover, og det ville nok være pænt upassende, hvis jeg kom beruset ned. Stive Lis. Tror heller ikke jeg overlever i morgen, hvis jeg drikker mig i hegnet ; )

Hvad skal I lave i aften, skal i også ud og føjte? Jeg fatter virkeligt ikke det er December mdr. og man glemmer det sgu lidt, når man bor herude i 34 grader og ikke skyggen af sne. Dog er hele byen pyntet med julepynt, og der spilles glad julemusik overalt hvor man går. Og hvis det ikke var for pakkekalender eller julekalender på TV2 så kunne man faktisk godt lidt glemme det.

Men snart lander vi derhjemme, og det vil igen føles som December mdr. både med kulde og regn, og med unlimited marcipanbrød. Danmark du er skøn i December.

Vi ses snart og ha´en dejlig lørdag. Drik uanede mængder af snaps, snav dem der snaves kan (altså kun hvis du er single), spis til du revner, og dans til du ikke kan stå på benene mere.

Kys fra Singa – vi ses snart.

XX
R

2 kommentarer

 • Louise

  You’re not alone… Jeg forbliver lige bleg, lige meget hvor mange år jeg bor i Madrid. Så kommer man hjem og skal høre på det med “nå, man kan da ikke se at du bor i Spanien”, som om jeg lå på stranden hele dagen her!

  PS: Jeg synes bare du skal lade være med at blive voksen, man har jo kun den sjov man selv laver! 30’erne er jo også de nye 20’ere (eller det synes jeg i hvert fald de skal være!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du har SÅ ret, lad os forblive på ‘Ønskeøen’ det er nu også meget sjovere ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAGUNA PHUKET OG PATONG // HVOR SKAL MAN SHOPPE, SPISE & HVAD SKAL MAN SE??