EN GAVE OG EN TANKE FRA HJERTET // MERACAI..

INTERIOR DREAM // DEN PERFEKTE SENGEGAVL..

sengegavl

JEG ER TOSSET jeg er jo stadig igang med at dekorerer vores ‘sommerhus’ her i Nordhavn. Jeg tager det i små steps, så jeg ikke bare går på kompromis med det der bliver købt her til (og så er der noget med finanser også). Så vil jeg hellere lige nøjes noget tid, og så få det jeg rigtig gerne vil have.

Jeg er nået til vores soveværelse, og der mangler altså bare noget hygge. I sådanne et nybyggeri der skal der altså ‘hygge’ til, for det hele er lidt koldt og hvidt. Jeg synes selv, jeg har formået at gøre det så godt jeg kan, og prøve at skabe et hjem, hvor man rent faktisk føler sig hjemme, selvom man ikke bor her hele tiden. “Home away from home” men det skal jo stadig være cozy. Plus vi er mega priviligeret vi faktisk har et sted at bo, så vi ikke skal være til besvær overfor nogen, det er der mange der ikke har, og bor i kuffert som vi gjorde sidste vinter, otte steder på 1 mdr. det kunne jeg simpelthen ikke holde til.

Min største drøm er at få en sengegavl, og jeg er fuldstændigt forkelsket i sengegavlene fra Molly´s Home ♥ Det er min ultimative drøm at kunne få den lavendel farvede sengegavl i soveværelset, så vi også kan bruge den lidt mere som en hyggekrog, når vi gerne vil se film og bare gemme os under dynen. Det er lidt hårdt nu, med de hvide vægge, og ikke særlig ‘hygge’ agtigt – vi er nogle hyggehoveder og bruger faktisk meget tid i soveværelset – i hvert fald Bella og Jeg, derfor er en sengegavl fra Molly´s øverst på listen, sammen med Beetle Lounge Chair fra GUBI ♥♥♥♥

Jeg ved godt mange laver dem DYI men jeg har ingen handymand og kan ikke selv overskue projektet for at være helt ærlig. Og de falder lige i min smag, og det har virkelig taget laaang tid for at finde den rigtig. Det var kun et held min veninde Sarah viste mig dem, da hun kom forbi, og jeg fortalte hende at jeg sådan ønskede mig en sengegavl.

Se resten af kollektionen fra Molly´s Home lige HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GAVE OG EN TANKE FRA HJERTET // MERACAI..