MERRY X-MAS FRA HAVNEN..

FYLDTE MAVER OG SÆKKE..

JUL I HAVNEN Dagene bliver brugt med familien, man finder hurtigt ud af, når man bor så langt væk, man skal værdsætte den tid man har med dem, afstanden gør bare, man ikke liiiige kan være der, hvis der sker noget. Så må alt andet vente og vennerne må ses, når der lige er lidt ekstra tid.

Bella fik både i pose og i sæk, og mere til. Hun fik alt det hun ønskede sig incl. den åndssvage Hatchimals.. som så viste sig IKKE at virke. Det er sgu lige så meget antiklimaks, som for dem der havde købt ænder sidste år til jul, som var fordærvet… Kræet har været helt umulig at få fat på, og jeg blev kun reddet på målstregen fordi Tante Nanna forbarmede sig over hende, og gav mig fuglen, så hun måtte købe noget andet til et familie medlem. Fætter BR kan godt regne med, jeg står som én af de første og sparker døren ind, når de åbner i morgen.

Jeg selv fik en Iphone 7 som jeg havde ønsket mig, men tror den bliver byttet til en PLUS så jeg kan arbejde på den, men den kan byttes lige over, så El Giganten får også et besøg. Så håber jeg bare, den er på lager, så jeg kan få den med hjem til Singa Dinga ; )

Men ellers var juleaften som den skulle være – præcis som den skulle være. Jeg må nok indrømme, jeg ikke går op i gaverne mere, for tiden er jo den, man køber det man har brug for, og når jeg kigger på Bella´s høst, så er det faktisk lige i overkanten.

Vi gav hende én gave, og det har vist sig at være den bedste ever. Det er et par TOPCOM Twin Talker i pink camouflage. Hun har ikke lavet andet end at “kalder kalder” så man er ved at blive skør. Man kunne godt have håbet på, de var druknet igår, da der gik ild i juledekorationen ude hos “Tante Tina & Onkel Prebber” for der blev slukket med ret meget vand. Vi måtte som et helt hold brandmænd, kaste med vand helt ude fra køkkenet af, for at få den slukket… Og så lige midt i julefrokosten.. Men vi fik den slukket, og næsten uden at skræmme nogen. Kun kvinden der boede en etage over dem, hun kan løbende ned og bankede på. Man kunne åbenbart lugte det helt oppe hos hende – men jeg vil også sige, jeg lugtede som et helt bål, da jeg kom hjem igår, så det gav god mening at blive lidt bekymret.

Men hvis man mangler en gave til et barn, så har TOY´s disse dejlige Walkier – og de kan altså række helt fra Nordhavn til Nordhavn St. Vi har allerede testet det ; )

Håber I får en dejlig 2nd juledag. Vores skal spenderes i Hornbæk hos Famor og Farfar, og resten af familien.

Kys fra Havnen ♥

 

1 kommentar

  • Ja, det er altså stemningen og ikke gaverne der tæller, men æv altså, at den ikke duede (: Godt der var andet under træet.Lyder til julen ellers var skøn!

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY X-MAS FRA HAVNEN..