NÅR FROSTEN BIDER PÅ RUDEN..

DRUG DETOX DILLER DAG..

img_1724

Skjorte H&M // Skirt TOOGOODTOBEBASIC // Støvler DECADENT // Strømper NETTO..

VÆRSTE DAG EVER.. Okay i går havde jeg noget der minder max om en ´diller´dag. Aldrig har jeg prøvet noget så forfærdeligt, men jeg havde det virkelig som en junkie der var på detox. Jeg havde det så skidt mentalt, at det totalt fucked med mit hovede og gjorde mig enormt ked af det. Alt hvad folk sagde og gjorde misforstod jeg big time. Så gør det, dét så heller ikke nemmere når man også har snerten af at være ‘særlig sensitiv’, så er man jo bare svær at arbejde sammen med på flere fronter.

Jeg har det bedre i dag, og håber på det fortsætter sådan, for ellers bliver jeg sgu lidt små skør. Jeg kan virkelig meddele og sige, jeg kommer aldrig til at blive narkoman, for de nedture den medfører det fucker godt nok med ens hjerne. Men der jo heller ikke noget at sige til det, for jeg er blevet fyldt med medicin de sidste 4-5 dage grundet smerterne fra min operation, og jeg ville ikke have overlevet, hvis det ikke havde været for dem. Men når det forlader kroppen, så er det som om det i et moment tager ens ‘sunde fornuft’ med ; (

Der var ellers så mange gode ting der fyldte min dag i går, da jeg både var til min nieces 13 års fødselsdag og til ‘min’ Kat´s mands 40 års, men note to self. Man skal IKKE blande alkohol, smertestillende og et fucked up sind sammen, det bliver ikke en god cocktail… Dåååååhhhhh!! Ingen gang et lille glas vino!

Nå men nu vil jeg hoppe i nogle tekstiler, og gøre lidt ud af mig selv, for jeg skal ud og spise stegt flæsk hos min veninde Sarah, og hende glæder jeg mig til at se ♥

Håber Jeres dag er lidt mere ‘lys’ end min.

XX
R

 

Ps. Jeg vil altså lige så et slag for Netto´s nye strømpe kollektion, de er virkelig super. Jeg har slidt mine par de sidste mange dage hvor jeg har været i DK og de holder der hvor der holdes skal. De ligger på priser fra 19.95 og dem jeg har på de koster 39.95 og er i 60 denier (tykkelsen).. Så hvis budgettet ikke er der til at splashe ud på nogle i den helt dyre ende, så er Nett0´s en god løsning. Fåes i butikkerne nu.

 

3 kommentarer

 • Kirsten

  Øv du har haft sådan en øv-dag 🙁
  Men åh du gav mig et godt grin – grundet din overskrift (eller min tankegang??) læste jeg det som at du vil hoppe i nogle testikler (!) inden du skal spise stegt flæsk , hahahaha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hell

  Øv for øv-dag! Men hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Dejligt at se dig, smukke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR FROSTEN BIDER PÅ RUDEN..