DEN PERFEKTE JULEGAVE // SPECIALDAY FAMILIEKALENDER..

VI MÅ SKILLES // INTET ER FOR EVIGT..

img_6447-680x907

MAN GLEMMER intet er for evigt – og glemmer måske også lidt at værdsætte det man har, mens man er i nuet. Jeg har nok i mit naive sind troet vi skulle være sammen for evigt, men kan man det? Er der virkelig noget der er for evigt? Denne rejse det sidste år og 4 mdr. har været sjove, gode, lærerige, stressende – og ikke mindst enormt hårde. Afstanden til familie og venner kan godt sætte sine spor, og følelserne kan være helt uden på tøjet.

Ens “nye” familie man selv har skabt og valgt herude, betyder mere for en, end man nogensinde troede den ville komme til. Venskaber bliver hurtigt tætte og man deler personlige oplevelser og intime detaljer om sin persona og ens liv. Jeg havde nok aldrig troet, jeg skulle dele så meget med folk, jeg har kendt så kort tid. Men man bliver bare hinandens aller tætteste og “selv valgte familie”, det tætteste vi kommer på, at have noget trygt.

Men intet er forevigt, og heller ikke venskaberne herude. Jo venskaberne forbliver som de er, men afstanden bliver større, jeg har hørt nogen kalder det “circle of expat-living”. Min gode veninde Camilla og hendes familie, skal desværre på nye eventyrer, og det er ikke i en afstand hvor vi lige kan tage på en weekend herude fra… Men der er jo aldrig noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet – for de kommer tættere på deres familie i Danmark, og det kan jeg glæde mig over på deres vegne. Men jeg hader de skal flytte men Friends come and friends go.

Camilla og jeg har haft hinanden fra dag ét og det har Maya og Bella også. Jeg tror ærligt ikke vi havde klaret starten (og generelt herude) som vi har gjort, hvis det ikke var for vores meget ens rejse, ens børn, ens personlighed og liv – på hver vores måde – og begge vores M-mænd ; )

Vi stadig lidt tid sammen, og jeg håber vi kan nå vores Bali tur som vi har snakket så meget om. Det er noget jeg rigtig gerne vil nå at have sammen med hende ‘all we have is the memories’ og den mangler vi lige at krydse af sammen ♥

Jeg ønske dem en rigtig god rejse, men af egoistiske grunde har jeg mest lyst til at skrige BLIV nu for helvede altså ♥

Men hvor deres rejse går hen og hvad der skal ske, det kan I læse om på hendes blog LIGE HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE JULEGAVE // SPECIALDAY FAMILIEKALENDER..